Care sunt diferitele tipuri de stiluri de inel de logodna?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand un barbat foarte indragostit decide ca a sosit momentul sa faca marele pas si sa isi ceara partenera in casatorie, cu siguranta trebuie sa aleaga cel mai frumos inel de logodna, asa ca daca te afli in aceasta situatie, arata-i cat o iubesti cu inele argint de logodna de la Hypnotica.

Cu siguranta pare usor de zis, dar greu de facut, pentru ca alegerea unui inel de logodna nu este o misiune atat de simpla precum pare, dar vestea buna este ca la Hypnotica se gasesc inele de logodna pentru toate gusturile, asa ca daca vei alege de aici inelul de logodna nu vei da gres.

Mai intai de toate insa, trebuie sa faci primul pas, si sa te interesezi care sunt preferintele ei. Din acest motiv, de preferat ar fi sa o asculti in momentul in care vorbeste despre bijuterii (in mod special atunci cand vorbeste despre inele). In acest fel, vei putea sa iti creezi o idee despre ce tipuri de inele prefera, iar astfel vei stii ce inel de logodna sa alegi de la Hypnotica.

Urmatorul pas, este sa ii afli masura degetului. Cu siguranta nu o vei putea intreba ce masura are la deget pentru a-i alege inelul, insa daca esti putin creativ, poti afla acest lucru. Ii poti “fura” un inel de logodna, pentru cateva ore, astfel incat sa mergi la o bijuterie pentru a afla masura inelului. Apoi, vei putea sa cauti linistit la Hypnotica inelul potrivit pentru partenera ta.

Vei putea solicita ajutorul unei prietene de-ale ei, astfel incat sa iti obtina un inel de-al partenerei tale, fara ca aceasta sa aiba idee de ceea ce ii pregatesti. Cu siguranta surpriza va fi una mare.

Exista asadar diferite modalitati in care poti afla care este marimea potrivita pentru inel, iar apoi trebuie sa alegi un inel care consideri ca va fi potrivit pentru partenera ta. In continuare vom prezenta diferitele tipuri de inele de logodna, pentru a avea o idee, atunci cand trebuie sa faci acest pas.

Tipuri clasice de inele de logodna

Aceste stiluri de inele de logodna sunt cele pe care le vei gasi in aproape orice magazin de bijuterii in care te plimbi. Clasic in acest context nu inseamna plictisitor sau de baza, aceste stiluri de inele sunt versatile, atemporale si functioneaza cu o varietate de pietre pretioase diferite, forme de piatra si metale si pot sa se suprapuna in setari mai inedite sau inelare contemporane.

Inel de logodna cu trei pietre

Trei, patru sau cinci inele de piatra sunt toate setarile cu adevarat populare. Cu o setare din trei pietre, piatra centrala poate fi un pic mai mare, flancata de doua pietre de accent, sau toate cele trei pietre vor fi dimensionate in mod similar.

Inel de logodna Solitaire

Clasicul suprem si cu un motiv intemeiat este inelul de logodna solitaire. Un inel de logodna solitaire este un inel cu o singura piatra (uneori cu o banda infrumusetata). Aceste inele sunt despre fabuloase, deci investitia intr-o piatra pretioasa de calitate este esentiala.

Aveti grija si de prong-uri – cum se tine piatra in inel, fie ca este vorba de sase pungi sau de patru sau trei – aceasta tinde sa fie o caracteristica distinctiva atunci cand decideti intre doua setari solitare.

Inel de logodna Halo

Un inel de logodna halo, este un inel cu piatra centrala care are un cerc de diamante sau pietre pretioase in jurul sau. Excelent pentru adaugarea paietei unei pietre pretioase colorate sau unei pietre mai mici.

Inel de logodna dublu Halo

Un astfel de inel de logodna este la fel ca un halo, dar dublu in ceea ce priveste diamantele! Un inel halo dublu, este o optiune excelenta pentru miresele carora le place sa poarte bijuterii mari, statement.

Inel de logodna Cluster

Inelele de logodna cluster au o multime de stiluri diferite, uneori au o piatra centrala sau alte ori fiecare piatra din inel are dimensiuni similare.

Inel de logodna Twist

Benzile de inel de logodna Twist au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani, si reprezinta o modalitate draguta de a oferi setarii solitare o actualizare contemporana.

Inele de logodna Stiluri vintage (sau inspirate de epoca)

Daca stiti ca cealalta jumatate a voastra iubeste stilul vintage, apreciaza cadourile cu o poveste in spatele lor sau are o afinitate cand vine vorba despre o anumita epoca, este posibil sa aiba ochiul pe un inel de logodna antic sau pe un inel nou care este inspirat de epoca. Iata cateva stiluri specifice de epoca pentru care sa te uiti.

Inel de logodna Art Deco

Perioada Art Deco acopera sfarsitul anilor 20 si 30, iar aceasta epoca a opulentei a inspirat un stil deosebit si bijuterii superbe. Pentru un inel de logodna Art Deco (sau inspirat de Art Deco), cautati pietre taiate cu baghete, motive fanate, forme geometrice si, uneori, o nota de culoare.

Inel de logodna victorian

Bijuteriile victoriene provin din a doua jumatate a secolului al XIX-lea, elementele sale de semnatura sunt grele, ornate din metal si pietre de declaratie.

Inel de logodna Art Nouveau

Bijuteriile Art Nouveau sunt, alaturi de Art Deco, cel mai stilizat si identificabil stil de bijuterii vintage. Din 1890 pana in 1900, Art Nouveau a fost o sarbatoare a artelor creative, astfel incat bijuteriile sale sunt adesea scenografiate manual, cu o multime de vartejuri, culori pastelate si influente din flori, pasari si fluturi. Pentru un inel de logodna, cautati ceva delicat, cu pietre laterale in forma de petala, infrumusetare involburata si margele.

0 Shares
You May Also Like