Care sunt lucrurile esențiale într-o garderobă? TOP 3 articole pe care trebuie să le ai

0 Shares
0
0
0

Garderoba unei femei nu trebuie să fie una mare pentru a fi completă. Cu cât ai o garderobă mai mare, cu atât este uneori mai greu să îți creezi un stil vestimentar personalizat sau să potrivești armonios articolele vestimentare între ele. Există lucruri esențiale care ar trebui să se regăsească în garderoba oricărei femei, deoarece ele te pot scoate din impas în cazul în care în unele zile ești lipsită de inspirație în ceea ce privește alegerea unui outfit. 

Iată 3 lucruri de bază într-o garderobă 

  • Rochia neagră 

Rochia neagră este de nelipsit în garderoba oricărei femei. Asigură-te că ai măcar o rochie neagră în șifonier, deoarece ea este cel mai versatil articol vestimentar pe care îl poți avea. O rochie neagră poate fi purtată cu succes în aproape orice circumstanțe, de la o ieșire casual până la o zi la birou sau un eveniment precum o nuntă. Dacă este nevoie să găsești un outfit foarte rapid, rochia neagră este cea pe care o poți alege imediat, deoarece cu ea nu poți da greș. 

Alege o rochie neagră care să urmărească linia corpului, cu o lungime medie, preferabil peste sau sub genunchi. Ea se potrivește în numeroase contexte, iar pe lângă asta avantajează orice tip de siluetă. 

Accesorizarea este cea care face diferența în cazul unei rochii negre. Dacă o accesorizezi puțin spre deloc este mai potrivită pentru contexte casual sau office, iar dacă îi adaugi accesorii prețioase poate fi purtată la evenimente de tip nuntă, botez sau aniversări. 

  • Sandale 

Sandalele sunt un alt element ce nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Cu siguranță deții mai multe perechi de pantofi decât sandale. Nu este un lucru rău, însă sandalele pot conferi oricărei ținute un rafinament pe care pantofii nu îl pot replica. 

Probează o rochie sau o fustă din garderobă și alege pentru un picior un pantof, iar pentru celălalt o sanda. Vei observa instant diferența dintre cele două abordări, deoarece sandaua face piciorul mai diafan, subțiind glezna și lungind mai mult piciorul decât un pantof. 

Nu este nevoie ca sandalele să fie doar cu toc, ele pot fi și fără, cu condiția să alegi câteva modele în ton cu restul garderobei. De exemplu, aici găsești sandale de damă, pe kalapod.net, pe care să le poți asocia ținutelor din garderoba ta. Poți alege diferite modele de sandale sau un model care îți place dar în culori diferite, pentru a-ți completa armonios ținutele și pentru a aduce un plus de feminitate acestora. 

  • Cămăși 

Cămășile sunt un alt element de nelipsit în garderobă. Este posibil când te gândești la cămăși să vizualizezi doar cămașa cambrată, clasică, albă sau neagră, însă cămășile nu se rezumă la atât. 

Dimpotrivă, o cămașă cu un croi larg, dintr-un material precum inul sau poplina pot crea ușor un look sofisticat. Ele pot fi asociate cu aproape orice tip de pantaloni, mai puțin cei sport și cu fuste de diferite croiuri. O cămașă din mătase sau satin poate da eleganță oricărei ținute, indiferent de culoarea sau forma cămășii pe care o alegi.

Alege să investești în câteva cămăși de calitate, din materiale și cu croiuri diferite și așa vei avea ținute mai sofisticate, fără să faci eforturi mari. 

Așadar, este necesar să ai în garderoba ta o rochie neagră, câteva perechi de sandale și câteva cămăși din materiale de calitate. Cu aceste elemente nu vei da greș niciodată și vei avea mereu ținute feminine, rafinate și potrivite pentru toate ocaziile. 

 

Sursa foto: unsplash.com

0 Shares
You May Also Like