Cat de important este sa inveti limba engleza?

0 Shares
0
0
0

Se pare ca din ce in ce mai multi dintre copiii care merg la scoala, nu pun mare pret pe orele de curs, si in loc sa fie atenti la lectiile importante care le sunt predate de catre cadrele didactice, ei aleg sa isi omoare timpul altfel in timpul orelor, mai ales acum de cand smartphone-urile fac parte din viata noastra.

Ei bine, sunt insa si foarte multi elevi care nu stiu sa aprecieze orele de curs, insa odata cu trecerea timpului ajung sa regrete foarte mult acest lucru, pentru ca va veni ziua in care vor avea nevoie sa puna in practica, ceea ce trebuiau sa invete la scoala.

Exact asa stau lucrurile si atunci cand discutam despre orele de limba engleza, ore de la care multi elevi chiulesc, sau ore la care elevii prefera sa isi petreaca timpul in alt fel.

Va veni insa momentul in viata cand copiii care vor avea astfel de ocupatii, vor avea nevoie sa cunoasca limba engleza, insa datorita faptului ca nu au fost atenti la orele de curs, nu au cunostinte despre aceasta limba, si nu pot purta o conversatie in limba engleza.

Acest lucru cu siguranta le va afecta viitorul, pentru ca sunt locuri de munca unde o conditie obligatorie este stapanirea limbii engleze, iar cei care desi sunt inteligenti, si au cunostinte despre domeniul in care isi doresc sa lucreze, nu sunt capabili sa poarte o conversatie in limba engleza, vor pierde postul respectiv.

Sunt alti tineri care, si-ar dori sa mearga intr-o vacanta binemeritata intr-o tara straina, insa isi vor aminti cu durere in suflet de faptul ca fie nu au frecventat orele de curs atunci cand aveau ca si ora, limba engleza; fie se prezentau la ore, insa aveau cu totul si cu totul alte ocupatii.

Ei bine, acestea sunt doar doua exemple de oameni care pe timpul copilariei au neglijat orele de limba engleza, iar odata cu trecerea timpului au ajuns sa regrete acest lucru.

Indiferent de varsta pe care o ai, trebuie sa poti sa porti o conversatie in limba engleza, care este limba de circulatie internationala, pentru ca nu poti sa stii niciodata ce iti aduce ziua de maine, si cand este nevoie sa porti o conversatie in aceasta limba.

In cazul in care nu prea ti-ai dat interesul sa inveti aceasta limba in perioada in care erai elev, poti sa o faci si acum, accesand Englishconnection.ro, si inscriindu-te la un curs pentru limba engleza.

Vei putea chiar sa iti cumperi tot felul de dictionare traduse in limba engleza, sau vei putea sa folosesti dictionarele online, pentru a invata acele cuvinte care consideri ca sunt mai importante, si pe care crezi ca le vei folosi mai des.

Este important de stiut faptul ca vei avea posibilitatea sa inveti limba engleza la orice varsta, prin intermediul acestor cursuri online, insa iti va fi mult mai greu sa retii atat de multe cuvinte, fata de cum putea sa inveti atunci cand erai elev.

0 Shares
You May Also Like