Ce ar trebui sa faca o firma de constructii?

0 Shares
0
0
0

Constructiile din tara noastra, cel putin cele construite in ultima perioada, au devenit comparabile cu cele din tarile cele mai dezvoltate ale lumii. In acest sens poate ca ar trebui sa acordam intregul credit arhitectilor dar si executantilor care stiu sa isi faca treaba din ce in ce mai bine.

Orice reprezentant al unei firme de constructii stie ca o lucrare executata trebuie sa indeplineasca anumite conditii, dintre care cele mai importante sunt cele care tin de rezistenta. Pe de alta parte arhitectii sunt cei care se ocupa de partea estetica, avand grija ca aceasta sa respecte intrutotul conditionarile moderne.

De aici pleaca si vesnicul razboi dintre constructori si arhitecti. Unii vor siguranta, iar unii vor frumusete si detalii arhitecturale greu de realizat. Insa anumite firme de constructii foarte bine pregatite sunt cele care vor sti mereu cum sa imbine aceste caracteristici, astfel incat cladire rezultata sa poata fi data in exploatare fara a intampina vreo problema.

O firma de constructii trebuie sa indeplineasca simultan anumite conditii pentru a putea fi cunoscuta pe acesta piata vasta. Reprezentantii unei astfel de companii trebuie sa fie foarte bine pregatiti, iar nivelul cunostintelor trebuie sa fie unul foarte ridicat pentru a avea garantia realizarii unei adevarate opere de arta.

Mai mult decat atat, nu este suficient ca o astfel de firma sa se ocupe doar de vanzarea de materiale sau de anumite produse. Gama de lucrari pe care trebuie sa o realizeze o astfel de companie este mult mai larga, iar din aceasta fac parte urmatoarele categorii.

Ofertare. Acest lucru este foarte important deoarece o oferta bine facuta iti poate aduce un plus de 50% din vanzari. Daca ceea ce transmiti este transparent si clar si mai ales daca preturile practicate sunt vizibile, atunci clientul va avea o idee clara cu privire la costurile totale ale lucrarii, ceea ce te va pozitiona pe tine in avantaj, prin alegerea frmei tale pentru realizarea lucrarii.

Executia. Acest aspect este unul ce nu poate fi neglijat de catre nicio firma de constructii. Trebuie sa fii intotdeauna foarte bine pregatit in acest domeniu pentru a sti cu exactitate unde anume trebuie sa intervii, cand si mai ales cum.

S-a dus vremea in care materialele erau puse in opera cu mistria si canciocul. Sistemele mecanizate, torcretarile si alte tipuri de astfel de lucrari pot fi executate cu repeziciune, aducandu-ti tie un timp redus de executie, dar si un plus de bani in conturi.

Asistenta tehnica si consiliere. Acest lucru pare a fi uitat de cele mai multe ori de reprezentantii firmelor de constructii. Este important sa poti impartasi cunostintele tale si celorlalti oameni, chiar daca acest lucru se face contracost. O firma serioasa va sti intotdeauna sa isi vanda serviciile, insa mai inainte de orice acestea trebuie sa fie prezente. Pentru a fi prezente, acest lucru inseamna ca firma trebuie sa dispuna de ingineri foarte bine pregatiti in acest sens.

Poate ca veti spune ca nu exista firme care sa intruneasca aceste conditii. Va vom contrazice. Firma Dkrconstruct.ro este una dintre cele mai bine pregatite in acest sens si ar trebui sa fie un exemplu de urmat pentru majoritatea antreprenorilor. Nu ne credeti? Convingeti-va singuri!

0 Shares
You May Also Like