Ce costum de baie este ideal pentru femeile cu sanii mici?

9 Shares
0
0
9

Este evident faptul ca odata cu venirea sezonului cald, in week-enduri sau in perioada concediilor ori a vacantelor, fiecare femeie isi doreste sa se poata relaxa putin.

In acest sens, vor fi o multime de doamne si domnisoare care vor merge fie la piscina, fie vor merge chiar la mare, acolo unde vor sta la plaja, sau se vor balaci in apa toata ziua.

Pentru asta insa, femeile vor trebui sa isi cumpere cel putin un costum de baie, pe care sa il poarte cand stau la plaja, sau cand intra in apa.

Ei bine, alegerea unui costum de baie poate reprezenta o adevarata provocare pentru orice femeie, mai ales pentru acele femei care au sanii mici.

Trebuie mentionat faptul ca pana si femeile care au sanii mici, pot sa isi gaseasca diferite costume de baie care sa le avantajeze, si care sa li se potriveasca de minune, fara ca ele sa se simta jenate din acest motiv.

Un sfat ideal in cazul acestor femei, ar fi acela de a-si alege un costum de baie care sa fie alcatuit din doua piese diferite. Aceata idee este una cat se poate de inspirata intr-un asemenea caz, pentru ca in acest fel se va distrage intr-o foarte mare masura atentia din zona pieptului.

Mai mult decat atat, nu este o regula batuta in cuie aceea ca un costum de baie trebuie sa contina doua piese identice, asa ca alegerea unui costum de baie din doua piese diferite poate fi o idee inteleapta.

Deasemenea, atunci cand isi aleg costumul de baie, femeile trebuie sa tina cont si de culoarea acestuia. Aici este important de precizat faptul ca acele costume de baie intr-o culoare deschisa vor atrage atentia, iar cele in culori inchise estompeaza paratile care nu vrei sa iasa in evidenta.

Femeile care au de gand sa scoata in evidenta partea inferioara a corpului, si sa distraga atentia de la piept, pot alege un costum de baie in doua culori.

Tot in cazul femeilor care nu sunt prea mandre de bustul lor, o alta solutie ar fi aceea de a purta un costum de baie care sa aiba sutien cu volane. Acest lucru este important, pentru ca fiecare detaliu care poate sa aduca un plus de volum in zona bustului sunt binevenite, iar un sutien c volane ca crea impresia unui bust generos.

O solutie care ar putea fi si mai indicata, tot in cazul femeilor care au bustul mic, ar fi reprezentata de un costum de baie care sa aiba in component un sutien cu cupe push up, despre care se spune ca ar face minuni si ca ar oferi senzatia unui bust foarte generos.

Aceste sutiene vor adduce un plus mare de volum in zona bustului, iar avantajul lor este acela ca se gasesc la orice pas, in diferite culori si chiar si de diferite marimi, asa ca femeile cu bustul mic pot sa isi aleaga un asemenea sutien oricand.

Asadar, chiar si femeile care nu au un bust foarte generos, pot gasi cele mai bune solutii pentru a purta un costum de baie atunci cand merg la mare sau cand merg la piscina pentru a se relaxa.

9 Shares
You May Also Like