Ce cred cetatenii romani despre videochat?

0 Shares
0
0
0

In Romania, atunci cand vine vorba despre videochat parerile oamenilor sunt impartite, iar in continuarea acestui aspect vom dezbate aceasta tema.

In primul rand trebuie mentionat faptul ca exista o multime de cetateni romani care au fost plecati la munca in strainatate si care s-au intors in tara pentru a-si deschide o afacere sau pentru a fi mai aproape de cei dragi.

Acesti cetateni, traind ani de zile printre straini si vazand mentalitatea strainilor care sunt din acest punct de vedere mai deschisi la minte decat romanii, vad videochatul drept un domeniu de activitate din care se pot castiga multi bani.

Acesti cetateni romani care sunt mai deschisi la minte cu siguranta nu judeca persoanele care practica videochatul, ci mai degraba se bucura de faptul ca exista fete tinere sau chiar si baieti care au cautat angajari videochat, iar acum lucreaza in acest domeniu de activitate.

Ei bine, trebuie insa amintit si faptul ca exista o multime de cetateni romani care atunci cand vine vorba despre videochat nu privesc deloc cu ochi buni acest domeniu de activitate.

Dintre romanii care nu privesc cu ochi buni videochatul, foarte multa lume asociaza aceasta activitate cu cea mai veche meserie din lume, ceea ce considera ei ca este rusinos si imoral.

Referitor la persoanele care nu privesc cu ochi buni videochatul este important de amintit faptul ca ele vorbesc in necunostinta de cauza.

Cu siguranta persoanele care se documenteaza putin in ceea ce priveste videochatul, nu mai sunt de parere ca aceasta activitate este rusinoasa si nu mai cred ca videochatul are legatura cu cea mai veche meserie din lume.

Asadar, atunci cand vine vorba despre videochat, cetatenii romani care sunt bine informati au idee ce inseamna aceasta activitate, in timp ce cetatenii romani care se confrunta cu lipsa de informatie, considera ca videochatul reprezinta o activitate rusinoasa.

Una peste alta insa, este important de mentionat faptul ca videochatul este o ramura a divertismentului pentru adulti, iar in Romania videochatul este legal inca din anul 2003.

Acest lucru inseamna ca daca videochatul este legal in Romania, modelele care practica aceasta activitate isi platesc in fiecare luna contributiile la stat la fel ca si un medic, la fel ca si un politist, fel ca si un prefesor, sau la fel ca orice alt angajat care lucreaza cu forme legale in Romania.

Iarasi legat de acest domeniu de activitate trebuie sa mentionam faptul ca foarte multa lume considera faptul ca modelele videochat primesc foarte multi bani nemeritat. Ei bine, aici oamenii gresesc din nou pentru ca nici unui model nu ii pica bani din cer direct in cont.

Fetele care practica aceasta activitate muncesc ore intregi pentru a castiga acei bani multi care le intra in cont la sfarsitul lunii, si fac sacrificii destul de mari pentru a se mentine intr-o forma fizica buna, si pentru a putea practica videochatul.

Asadar, concluzia acestui articol este ca fetele care fac videochat nu fac nimic rusinos dat fiind faptul ca acesta este legal in Romania, iar modelele lucreaza foarte mult pentru a avea salariile mari.

 

0 Shares
You May Also Like