Ce este tratamentul cu lipo laser?

0 Shares
0
0
0

Tratamentele cu lipo laser sunt o serie de tratamente nedureroase, care nu includ interventii chirurgicale de nici un fel.

Laserul este pozitionat asupra zonelor de corp ce se doresc a fi tratate si unde se urmareste in principal, pierderea grasimii. Aceasta este o terapie de laser low level si este folosita in special ca si terapie pentru reducerea grasimii.

Propune topirea grasimii de pe anumite zone ale corpului, fara nici un fel de liposuctie chirurgicala. Pentru a va edifica, puteti vizualiza specificatiile aparatului de cavitatie cu lipolaser si radiofrecventa si veti avea exemplificarea capabilitatilor acestei tehnologii inovatoare.

Energia laser in acest caz, este conceputa sa asigure o stimulare fotonica si nu foloseste un laser generator de caldura.

Ganditi-va, ca un exemplu, la diferitele efecte pe care fotonii le au in stimularea celulelor vegetale ale plantelor, pentru producerea de energie, in comparatie cu producerea caldurii emanate de catre Soare si care poate produce daune termale.

Celulele grase nu se “topesc”, ci raspund eliberand lipidele in exces, fara reactii inflamatorii, iar rezultatele se pot vedea in doar cateva saptamani de tratament.

Datorita faptului ca utilizand aceasta tehnologie, celulele grase nu sunt afectate ci doar elibereaza lipide, acesta reprezinta de fapt un proces natural de slabire al corpului, asemanator cu acela de dupa efectuarea exercitiilor fizice.

Liposuctia chirurgicala, poate avea rezultate mai bune, dar in cazul acesteia pot exista reactii adverse ale organismului, presupune un timp de recuperare al pacientului mai indelungat si totodata, costurile sunt semnificativ mai mari. Lipo laserul este asadar o alternativa benefica si careia merita sa-i acordati atentie.

Tratamentele cu lipo laser functioneaza in general la toate persoanele, indiferent de greutatea acestora, incluzand aici si persoanele care sufera de obezitate. Este solutia pe care noi o recomandam tuturor acelora ce doresc sa apeleze la o forma de tratament non invaziv si fara nici un fel de risc.

Este metoda perfecta de a pierde grasime din acele zone de pe corpul dumneavoastra predispuse in mod natural la depunerea acesteia. Asta este foarte important pentru pacienti si deoarece nu exista nici un fel de durere in tot acest proces, multi se bucura de rezultate fara a fi nevoie de zile de spitalizare sau de recuperare.

Unele dintre persoanele supuse la tratament, doresc chiar prelungirea acestuia sau pur si simplu opteaza pentru o noua sesiune completa de tratament, tocmai pentru faptul ca nu exista efecte adverse de nici un fel, mai ales ca pacientii tratati astfel, au observat ca acesta este un tratament care chiar functioneaza in inlaturarea celulitei, alte tratamente sau diete impotriva acesteia, neavand efectele dorite.

Stim cu totii cat de greu este de indepartat celulita o data depusa si probabil ca am incercat deja anumite diete ce promiteau topirea efectiva a acesteia sau diferite exercitii fizice, deseori destul de complicate si istovitoare, fara a vedea la final rezultatele asteptate.

Poate unii s-au gandit la o eventuala operatii, dar au fost opriti de costurile mari sau pur si simplu de frica unei interventii chirurgicale. Daca vreti sa faceti o schimbare in primul rand sanatoasa, dar si estetica a corpului dumneavoastra, apelati cu incredere la tratamentele cu lipo laser!

0 Shares
You May Also Like