Ce informatii isi doresc sa cunoasca fetele despre videochat?

0 Shares
0
0
0

De foarte mult timp, videochatul este un subiect controversat in Romania, iar acest lucru se datoreaza faptului ca foarte multe persoane vorbesc despre videochat in necunostinta de cauza. Foarte multi sunt cei care asociaza videochatul cu cea mai veche meserie din lume, sau cu pornografia, insa videochatul nu are nici o legatura cu acestea.

Din acest motiv insa, foarte multe fete care si-ar dori sa lucreze in cadrul unui studio de videochat, fie renunta definitiv, fie renunta pentru moment la idee.

In urmatoarele randuri insa, vom discuta despre videochat, si vom vedea care sunt informatiile pe care isi doresc sa le cunoasca fetele despre videochat, iar aici ne referim la cele care isi doresc un loc de munca in aceasta industrie.

Este legal videochatul?

Fara doar si poate, aceasta este prima si cea mai importanta informatie pe care isi doresc sa o afle toate fetele si femeile care viseaza la o cariera in aceasta activitate.

Ei bine, fetele care isi doresc sa lucreze in cadrul unui studio de videochat trebuie sa stie ca acesta este perfect legal si ca este eglementat prin Legea 196/2003, modificata si completata prin legea 496/2004.

Fetele care trec de etapa de preselectie a studiourilor de videochat, ajung sa lucreze cu contract de munca, le sunt platite lunar toate contributiile catre stat, deci chiar nu exista nici un motiv de suspiciune asupra videochatului.

Se castiga atat de multi bani, dupa cum se zvoneste?

Zvonurile cu privire la salariile din videochat sunt nenumarate. Se spune ca modelele castiga mii de doalri in fiecare luna.

Ei bine, pentru inceput, este greu de crezut ca un model poate castiga mai mult de 1500 de dolari inca din prima luna, insa totusi aceasta este o suma uriasa in comparatie cu salariile pe care le castiga femeile care lucreaza in supermarket-uri sau in mici intreprinderi.

Apoi, odata cu acumularea de experienta, fetele pot ajunge sa castige mai multi bani din aceasta activitate, mai ales ca deja cunsosc trucuri si tactici prin care sa determine clientii sa isi doreasca sa petreaca timp alaturi de ele, si sa plateasca pentru compania lor.

Pentru ca modelele de videochat insa sa castige atat de multi bani, trebuie sa lucreze 8 pe zi, si sa acumuleze cel putin 160 de ore lunar. In acest fel, salariile lor plus bonusurile vor fi de ordinul miilor de dolari.

Sunt obligata sa fac anumite lucruri in timpul conversatilor online?

De cele mai multe ori, fetele care participa la un interviu de angajare, au aceasta intrebare pentru ca isi doresc sa stie daca sunt obligate sa faca anumite gesturi in timp ce lucreaza in studio.

Ei bine, in calitate de model nu te obliga sa faci absolut nimic, daca nu te simti confortabil, insa daca un client iti cere de exemplu sa ii zambesti sau sa schitezi un mic gest si il refuzi, aceasta cel mai probabil nu va mai dori sa petreaca timp in compania ta.

Daca insa ii satisfaci cerintele, acesta va dori sa se bucure mai mult de compania ta, si va plati mai multi bani pentru serviciile tale, astfel ca si incasarile tale la sfarsit de luna vor fi mai mari. Insa, repetam faptul ca modelele de videochat nu sunt obligate sa faca ceva din ceea ce nu isi doresc.

Daca nu imi place, pot pleca oricand?

Aceasta este o alta intrebare pe care o au fetele in minte, atunci cand isi doresc sa devina modele de videochat. Ei bine, de regula studiourile le ofera aceasta posibilitate, insa de preferat ar fi ca fetele care isi doresc sa renunte, sa anunte din timp acest lucru, pentru ca activitatea de la studio sa poata fi reorganizata.

Deci, nu ar trebui sa existe motive de ingrijorare dupa cum se poate vedea, pentru ca daca fetelor nu le place munca de model videochat, pot renunta oricand.

Asadar, acestea sunt cateva dintre informatiile importante despre videochat, pe care ar fi indicat sa le cunoasca toate fetele, care s-au gandit sau care se gandesc in continuare pentru a aplica pentru un job de model videochat. Cele care ajung sa lucreze in cadrul unui studio cunoscut, cu siguranta vor avea doar de castigat de pe urma activitatii desfasurate.

0 Shares
You May Also Like