Ce parfumuri si geluri de dus folosesc barbatii?

0 Shares
0
0
0

In ciuda faptului ca toata lumea spune despre femei ca le place sa mearga la shopping si ca acestea petrec ore intregi prin magazine, trebuie precizat faptul ca si barbatii impartasesc aceiasi pasiune cu femeile.

O multime de domni din inalta societate, dar si barbati din clasa de mijloc din Romania petrec mult timp prin magazine pentru a-si alege parfumuri si geluri de dus printre altele.

Ei bine, de exemplu exista barbati care atunci cand vine vorba despre parfumuri aleg sa isi indrepte atentia spre un parfum de la David Beckham.

Acest lucru este unul cat se poate de firesc daca stam sa tinem cont de imaginea perfecta pe care o are super starul englez, care a fost unul dintre cei mai renumiti fotbalisti din lume, in perioada in care isi desfasura activitatea la cluburi uriase precum Manchester United sau Real Madrid.

Fanii fotbalului cu siguranta isi vor indrepta mai intai de toate atentia spre parfumul super starului englez din curiozitate, apoi isi vor cumpara in continuare parfumuri David Beckham deoarece vor ramane impresionati de mirosul placut al parfumului.

Apoi, exista barbati care apreciaza foarte multi si alte branduri, asa ca foarte multi domni aleg sa isi indrepte atentia spre parfumuri barbati Bvlgari.

Tinand cont de numele brandului, nume cunoscut in toata lumea, este cat se poate de firesc faptul ca barbatii care se respecta sa isi aleaga parfumuri de la acest mare brand de pe piata, insa domnii care isi doresc, isi pot indrepta atentia chiar si spre un gel de dus Bvlgari.

Domnii care vor folosi un gel de dus si un parfum de la acest brand, vor avea o piele catifelata si frumos mirositoare, asa ca se vor simti in primul rand foarte bine in pielea lor, iar apoi vor fi o prezenta placuta si pentru cei din jur.

Barbatii care tin la imaginea lor si care isi doresc un parfum de la un brand de top de pe piata, isi pot indrepta acum atentia si spre un parfum Paco Rabanne One Million.

Un asemenea parfum ilustreaza un amestec spumant de mandarine, trandafiri exotici si portocale rosii. In anul 2017 parfumul Paco Rabanne One Million a fost unul dintre cele mai apreciate la nivel mondial, iar in acest an 2018 se pare ca parfumul are un succes si mai mare.

Antonio Banderas este un alt nume foarte bunoscut in intreaga lume, iar parfumurile sale sunt celebre in randul barbatilor. Tocmai de aceea, toti barbatii care pun mare accent pe imaginea lor ar trebui sa isi alega un parfum de la Antonio Banderas.

Pana si femeile se lasa mai usor cucerite de catre barbatii care folosesc un astfel de parfum, icare are un miros atragator.

Ei bine, cu siguranta exista si alte branduri renumite de parfumuri barbatesti pe piata, insa aceste branduri amintite in articol sunt la ora actuala cele mai cautate pe piata.

Cat despre gelurile de dus, barbatii au preferintele lor, insa in mare parte domnii folosesc geluri de dus de la cele mai importante nume din industrie.

0 Shares
You May Also Like