Ce simbolizeaza nunta?

0 Shares
0
0
0

Nunta reprezinta uniunea spiritula dintre un barbat si o femeie in fata lui Dumnezu. De-asemenea, reprezinta acea perioada a vietii unii om, cand devine ”unul” cu alt om, astfel incat nu exista doar el, ci exista si celalat. Acest legamant este legat prin dragoste, iar acesta iubire este simbolizata de verighete, care mai sunt numite si inele de cunuie.

Acum ca am vazut ce inseamna nunta, facem precizarea ca foarte multe cupluri se pregatesc pentru nunta cu mult inainte de marele eveniment, si este firesc acest lucru, pentru ca este unul dintre cele mai importante evenimente din viata fiecaruia.

Pregatirile de nunta incep de regula cu mai bine de un an de la marele eveniment, dat fiind faptul ca mirii trebuie sa caute un maestru de ceremonii, care sa se ocupe de tot ceea ce inseamna organizarea evenimentului. In functie de numarul de invitati care vor lua parte la marele eveniment, maestrul de ceremonii sau wedding plannerul, le va recomanda mirilor un restaurant sau o sala de evenimente potrivita pentru nunta lor.

Apoi, cu siguranta maestrul de ceremonii le va recomanda mirilor si un fotograf nunta profesionist, precum Cotea Razvan de exemplu, iar cei care isi doresc sa vizualizeze fotografii realizate de acest renumit fotograf, pot accesa cu incredere https://www.cotearazvan.ro/fotograf-sibiu/.

Este foarte important ca wedding plannerul sa le recomande mirilor un fotograf foarte bun, pe care il cunoaste, si alaturi de care a mai participat la diferite alte nunti.

In ceea ce priveste fotograful, acesta trebuie sa indeplineasca anumite cerinte (daca le putem numi astfel), pentru a reprezenta cea mai potrivita optiune pentru miri.

In primul rand, mirii trebuie sa aiba norocul de a intalni la recomandarea wedding plannerului un fotograf nunta care sa fie pe stilul lor, care sa aiba aceleasi idei si aceleasi ganduri. Este foarte important ca mirii si fotograful sa fie compatibili, pentru ca in acest caz, totul va fi realizat ca la carte.

Daca insa mirii au unele idei, fotograful vine cu alte idei si nici cum nu se poate ajunge la un numitor comun, atunci fie fotograful va realiza pozele doar pentru ca a semnat deja un contract, fie nu se va semna contractul.

Fotograful pe care wedding plannerul il recomanda mirilor, trebuie sa aiba o mare experienta in realizarea fotografiilor de nunta. Avand o mare experienta in aceasta activitate, va stii care sunt cele mai importante momente atat la cununia religioasa, cat si la cununia civila, iar momentele cheie ale nuntii vor fi imortalizate.

Un fotograf nunta cu experienta precum Cotea Razvan de exemplu, care a participat la atat de multe nunti, in mod evident stie cum trebuie sa grupeze nuntasii la pozele de grup, atat la starea civila, cat si la iesirea din biserica, sau acasa la mireasa.

In ceea ce priveste realizarea fotografiilor de la petrecerea de nunta, de-asemenea, fotograful stie cum sa isi aleaga cele mai potrivite unghiuri, si stie de-asemenea cand, ce si cum trebuie sa surprinda in poze.

In afara de fotograf, cu siguranta si cameramanul care va filma evenimentul este deosebit de important. La fel ca si pozele, si filmul nuntii are o mare importanta, asa ca trebuie ales un cameraman cu experienta. Exista situatii in care serviciile foto si video sunt alese la pachet, dar exista si situatii in care cameramanul este ales separat de fotograf.

Una peste alta insa, atat cameramanul cat si fotograful sunt foarte importanti, pentru ca fotografiile si filmul nuntii sunt amintirile vii cu care se vor alege mirii de la marele eveniment.

Acum ca am vazut care este una dintre marile probleme pe care mirii trebuie sa le rezolve (gasirea fotografului si a cameramanului), este de-asemenea foarte important ca acestia sa aleaga la recomandarea wedding plannerului si o orchestra potrivita sau un dj foarte bun.

Este important insa sa se tina cont de tipul invitatilor de la nunta atunci cand se alege muzica. Daca la eveniment participa mult tineret, atunci un dj este potrivit, in timp ce pentru o nunta la care majoritatea invitatilor sunt trecuti de varsta a doua, atunci alaturi de dj, este necesara si o orchestra.

De-asemenea, la fel cum serviciile foto si video au o mare importanta, la fel de importanta este si muzica, pentru ca o muzica pe placul nuntasilor, ii va tine pe acestia pe ringul de dans.

Asadar, dupa cum se poate vedea, organizarea unei nunti necesita timp, pentru ca mirii sa aleaga cel mai potrivit wedding planner mai intai de toate, care mai apoi le va recomanda sala de nunti potrivita in functie de numarul de invitati.

Tot wedding plannerul are un rol important si in ceea ce priveste serviciile foto si video, pentru ca el vine cu cele mai bune recomandari pentru miri, si tot el le poate recomanda o formatie care sa intretina atmosfera la eveniment sau un dj.

Este insa important ca mirii sa se ocupe de toate aceste detalii din timp, pentru ca trebuie sa incheie contracte cu fiecare dintre acestia.

0 Shares
You May Also Like