Ce trebuie sa stie o domnisoara de onoare?

0 Shares
0
0
0

Pentru orice domnisoara, invitatia de a fi domnisoara de onoare la nunta unei prietene, sau chiar si la nunta unei verisoare, nu poate sa reprezinte decat un motiv de fericire maxima.

Cu siguranta nici o mireasa nu isi alege o domnisoara de onoare doar de dragul de a avea una, ci alege domnisoara sau domnisoarele de onoare in functie de prietenia dintre ele.

O mireasa alege drept domnisoara de onoare la nunta sa, acea sau acele domnisoare care i-au fost alaturi mereu, si care ii sunt cele mai bune prietene.

Deci, a fi domnisoara de onoare la nunta unei prietene, pentru orice tanara domnisoara inseamna mult, pentru ca asta inseamna apreciere si recunostinta din partea miresei.

Cel mai indicat insa ar fi ca mireasa sa isi aleaga o singura domnisoara de onoare, pentru ca ea este cea care are un cuvant greu de spus si atunci cand vine vorba despre alegerea unei rochii domnisoare de onoare.

In cazul in care mireasa isi alege mai multe domnisoare de onoare, cu siguranta de aici pot aparea si mici discutii si mici suparari, pentru ca se stie faptul ca atunci cand vine vorba despre rochii, nu toate fetele au aceleasi preferinte.

Tocmai de aici pot incepe discutiile, pentru ca mireasa poate veni cu o propunere privind rochiile de domnisoara de onoare, iar o domnisoara de onoare poate fi de acord iar cealalta sau celelalte poate nu sunt de acord.

In cazul in care mireasa considera ca are nevoie de mai multe domnisoare de onoare, cel mai indicat ar fi ca aceasta sa vina cu o propunere. Ea ar trebui sa le spuna ceva de genul “la nunta mea mi-ar face placere ca toate domnisoarele de onoare sa purtati o rochie de culoare roz”, iar de aici incolo sa le lase pe domnisoare sa isi aleaga rochia.

O mireasa care le permite domnisoarelor de onoare sa isi aleaga rochia in functie de culoarea ceruta de aceasta, cu siguranta va fi o mireasa fericita, pentru ca in acest fel si domnisoarele de onoare vor fi multumite si fericite.

In ceea ce priveste fetele care vor fi domnisoare de onoare, acestea trebuie sa stie ca dupa mireasa si apoi dupa nasa, ele vor atrage toate privirile la nunta. Tocmai acesta este si motivul pentru care o domnisoara de onoare trebuie sa isi aleaga cu foarte mare atentie rochia.

Mai exact, aceasta trebuie sa stie sa aleaga un model de rochie care sa o avantajeze, care o ajute sa isi scoata toate calitatile fizice in evidenta.

Rochia trebuie aleasa in asa fel incat sa ascunda si toate micile imperfectiuni ale corpului, asa ca din acest motiv, alegerea unei rochii pentru un astfel de eveniment poate sa fie destul de dificila.

Pana la urma insa, cu siguranta fiecare tanara domnisoara va stii sa isi aleaga perfect rochia, astfel incat sa fie o domnisoara de onoare frumoasa, o domnisoara de onoare care sa atraga atentia si care sa impresioneze prin bun gust.

0 Shares
You May Also Like