Cele mai bune plugin-uri de backup pentru WordPress

0 Shares
0
0
0

Vezi mai mult aici despre cel mai bun lucru pe care puteti sa il faceti cand este vorba despre propriul dumneavoastra site, si anume implementarea solutiilor de backup regulat pentru WordPress.

A crea o copie de siguranta nu numai ca va ofera confort, dar va si ajuta in situatiile neplacute cand site-ul este atacat de hackeri sau cand din gresala stergi ceva de pe acesta. Exista o mare varietate de plugin-uri de backup pentru WordPress-atat gratuite, cat si contra cost marwa lor majoritate fiind extrem de simplu de utilizat.

Daca nu ati ales inca varianta de backup care este cea mai potrivita pentru site-ul dumneavoastra, puteti sa va ganditi la unul din cele cateva plugin-uri de backup pentru WordPress pe care vi le voi prezenta in continuare. Cel mai popular plugin de backup pentru WordPress de nivel premium este BackupBuddy. Acesta permite practic programarea cu usurinta a unui backup zilnic, saptamanal sau chiar lunar. Marele avantaj al utilizarii BackupBuddy il reprezinta faptul ca acesta nu e un serviciu pe baza de abonament.

Un alt plugin de backup pentru WordPress gratuit este UpdraftPlus. Acesta poate permite realizarea unui backup complet pentru site-ul dumneavoastra WordPress si descarcarea in computerul personal sau stocarea in cloud. Acest plugin accepta efectuarea de backup programat, dar in acelasi timp si la cerere. Pe langa toate acestea, versiunea premium va ofera si accesul prioritar la asistenta tehnica.

BackWPUp este de asemenea un plugin gratuit care va permite realizarea unui backup complet pentru WordPress, precum si stoicarea de tip Cloud sau in computer. Acesta este foarte usor de folosit si va permite programarea de backup automat in functie de frecventa cu care actualizati site-ul.

Un alt plugin important este BackUpWorldPress. Acesta este un plugin complet pentru WordPress care ofera asistenta pentru o programare automata. Permite realizarea de backup pentru baza de date la diferite momente. Duplicator este un plugin extrem de popular pentru migrarea site-urilor WordPress dupa cum sugereaza si numele sau, beneficiind in acelasi timp si de functii de backup.

WP-DB-Backup reprezinta unul din cele mai populare plugin-uri de backup pentru WordPress. Acesta face ca realizarea copiilor de siguranta pentru diverse date sa fie extrem de simpla, permitand programarea de backup automat si restaurarea bazei de date.

VaultPress reprezinta un plugin creat de cei de la WordPress. Acesta ofera o solutie de backup automat in timp real.

Concluzionand fiecare plugin de backup pentru WordPress are avantajele sale. De exemplu,  puteti utiliza VaultPress pentru doua motive destul de importante. Este extrem de usor de folosit si ofera backup contuinuu in timp real, ceea ce inseamna ca nu veti face backup in fiecare zi, acesta creand o copie de siguranta.

Este practic alegerea ideala pentru site-urile de dimensiuni mari, pentru ca permite utilizarea unor resurse ale serverului in mod eficient. Orice ati alege in materie de plugin de backup pentru WordPress, nu stocati copiile de siguranta pe acelasi server cu site-ul, pentru siguranta datelor. Cautati cea mai buna solutie inainte de a va decide.

 

0 Shares
You May Also Like