Cu ce ocazie se pot oferi flori?

0 Shares
0
0
0

Florile pot fi oferite cu diferite ocazii persoanelor dragi, iar in cele ce urmeaza vom vedea care sunt situatiile in care domnii sau tinerii ofera flori in zilele noastre.

In trecut, exista mai mult romantism asa ca tinerii indragostiti isi surprindeau mereu partenerele oferindu-le flori. Chiar daca aceste obiceiuri au disparut odata cu trecerea timpului, exista inca si domni romantici care le ofera fara un motiv anume flori partenerelor lor de viata.

Deasemenea, exista situatii in care domnii le ofera partenerelor lor de viata lori atunci cand acestea isi sarbatoresc ziua de nastere. Ce poate fi oare mai frumos decat un buchet de flori oferit din inima, pe langa un cadou inteligent ales?

Exista domni care participa la o prima intalnire cu anumite doamne, din diferite motive. Unii  domni participa la o intalnire in interes personal, alti domni participa la o intalnire in interes profesional, iar pentru a crea o prima impresie placuta, le ofera doamnelor flori.

Unii domni au gresit fata de anumite femei, in trecutul indepartat sau recent, asa ca pentru a-si indrepta greselile si pentru a le fi acceptate scuzele, acestia le ofera doamnelor respective flori.

Flori pot sa primeasca si profesoarele sau invatatoarele din partea elevilor, la inceput sau la sfarsit de an scolar, de 1 Martie sau de 8 Martie, dar si la diferite alte ocazii speciale.

La 1 Martie si la 8 Martie, domnii pot sa le ofere deasemenea flori doamnelor pe care isi doresc sa le surprinda intr-un mod placut, printr-un gest simplu.

Asadar, dupa cum se poate observa, acestea sunt doar cateva situatii in care domnii de regula le pot oferi doamnelor flori, insa dupa cum se poate vedea, si elevii sau studentii le pot oferi cadrelor didactice flori.

Cat despre florile alese, fiecare isi va indrepta atentia spre florile pe care le considera ideale pentru persoana care urmeaza sa le primeasca.

Partea buna este aceea ca exista in fiecare oras mai multe florarii, de unde domnii interesati pot achizitiona diferite flori sau buchete de flori.

De exemplu, locuitorii capitalei pot sa opteze chiar si pentru serviciile de livrare flori Bucuresti, pe care le ofera anumite florarii din capitala.

De precizat este faptul ca de regula domnii care au foarte putin timp liber la dispozitie, aleg sa isi indrepte atentia spre astfel de florarii. De ce? Pentru ca in acest fel nu mai trebuie sa se deplaseze de acasa sau de la servici pana la florarie, ci suna la florarie, plaseaza comanda, dupa care florile ajung la destinatie, iar ei platesc cu cardul pentru serviciul prestat.

Exista insa si domni care sunt mai pretentiosi din fire, si care aleg sa mearga personal la florarie pentru a alege florile, pe care le ofera personal. Exista si domni insa care aleg florile, dupa care ii lasa pe cei de la florarie sa le livreze.

Pana la urma insa, tot ce conteaza este faptul ca inca se ofera flori in Romania, iar domnii au acum posibilitatea de a livra florile.

0 Shares
You May Also Like