Culori si tonuri pentru petrecerile de botez

0 Shares
0
0
0

Atunci cand organizam petrecerea de botez a copilului este recomandat sa alegeti o schema cromatica adecvata. Pentru cele mai bune servicii din domeniu va recomandam  www.Ursulla.ro.

Poate ca alegerea unei culori sau a unei scheme de culori este putin pe partea plictisitoare pentru tine. Daca da, de ce nu incorporati si niste animale adorabile in decorul de la petreceri? Nu este nimic atat de dragut ca un iepuras mic si in aceasta  tema este vorba despre urechi, cozile pufoase si iarba. Aceasta tema este perfecta pentru sarbatorirea botezului celui mic.

Cu cateva detalii simple de decor, iepurii vor domni superiori peste petrecerea de botez. Creati un desert care include o varietate de bomboane in forma de morcovi si utilizati marshmallows pentru a simboliza cozile pufoase. Cand vine vorba de decoratiuni, poate fi foarte usor sa faci un iepuras din nimic. Ia baloane, de exemplu, doar taie niste urechi mari si lega-le la spate adauga o fata de iepuras. Credeti-ne – aceasta tema nu va dezamagi.

Fiind o zi cu adevarat binecuvantata si petrecerea ar trebui sa reflecte acest lucru. Aceasta tema de petrecere pentru fete va include elemente de decor cum ar fi cruci, versete biblice si aranjamente florale. Puteti ajusta aceasta tema pentru a se potrivi oricaror gusturi si este o tema foarte sofisticata pentru un botez. Adaugati elemente de lemn pentru o tema mai rustica sau de epoca.

Alegeti culori indraznete pentru o senzatie mai vibranta si mai moderna. Creati o imprimare personalizata a cadrului cu data botezului. Acesta nu este numai un decor deosebit ci si un minunat stand pentru oaspetii de onoare.

Teme pentru baieti

Cand incepem sa ne gandim la petrecerea de botez a unui baiat, visam la culori reci, cum ar fi albastru si verde.
Acestea sunt nuante iconice pentru baieti, care tind sa fie populare si in randul celor mici. Animalele si cowboyii sunt, de asemenea, teme populare printre temele de petrecere in cazul in care cautati o tema mai dinamica. Daca este destul de mare copilul, lasati-l sa ajute la alegerea temei perfecte pentru petrecere (amintiti-va ca il sarbatoriti pe el).

Alegeti o culoare – Aceasta tema este destul de simpla. Alegeti o culoare si construiti totul in jurul ei. Toata lumea pare sa aiba o culoare preferata, asa ca intrebati oaspetele de onoare despre nuanta pe care o adora cel mai mult. Nuantele populare includ albastru sau verde, dar trebuie sa va amintiti ca nu este vorba despre ceea ce este popular, ci despre ce vrea oaspetele de onoare.

In invitatiile puse pe mese, asigurati-va ca aceasta nuanta este dominanta. Cand vine vorba de culori, este vorba despre micile detalii care fac o petrecere extra speciala. Creati un banner, configurati un stand de fotografie si incepeti sa glazurati prajiturele deoarece este timpul sa incepeti sa creati o petrecere cu o tematica colorata!

Albastru deschis РAceasta culoare iconica nu va da gres la petrecerea de botez a unui baietel. Ce nuanta perfecta pentru sarbatorirea botezului baiatului tau. Cand vine vorba de detalii, ganditi-va la baloane albastre si borcane  de bomboane pline cu nimic altceva decat dulciuri in nuantele alese. Daca doriti sa duceti aceasta tema cu un pas mai departe, continuati si adaugati si un model.

0 Shares
You May Also Like