Cum ajungi la aeroport?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care trebuie sa pleci intr-o calatorie, poti alege cea mai comoda si cea mai placuta varianta din toate punctele de vedere, si anume varianta de a calatori cu avionul.

Ei bine, pentru a calatori cu avionul, trebuie sa ajungi la aeroport cu cel putin doua ore inainte de decolare, pentru ca va trebui sa iti fie verificate bagajele, va trebui sa treci de punctele de control, iar apoi va trebui sa astepti imbarcarea in avionul care te va duce la destinatie.

Pentru a ajunge insa pana la aeroport, va trebui sa gasesti cea mai buna solutie, mai ales in conditiile in care ora zborului este una tarzie.

De exemplu, o prima solutie pentru a ajunge la aeroport, ar fi aceea de a ruga un membru al familiei, un prieten sau o cunostinta sa te duca, iar astfel vei stii sigur ca ajungi in cele mai bune conditii la aeroport, si vei ajunge la timp.

In cazul in care nu ai la cine sa apelezi, ai putea sa mergi cu taxi la aeroport, iar astfel vei ajunge deasemenea in cele mai sigure conditii la aeroport, insa cu siguranta o cursa pana la aeroport va fi destul de costisitoare, iar o cursa de la aeroport la tine acasa va fi si mai scumpa, datorita tarifelor foarte mari pe care le au taximetristii de la aeroport.

In aceste conditii, in cazul in care detii un autoturism personal, cea mai buna solutie pentru a ajunge la aeroport, ar fi sa te duci pe cont propriu, cu masina ta personala pana la aeroport.

Ei bine, dar de aici incep gandurile, pentru ca in mod evident te vei gandi ca ajungi la aeroport, dar nu stii ce sa faci cu masina, nu stii unde sa o lasi, te gandesti ca daca o lasi in parcare poate pe cand ajungi acasa iti gasesti masina vandalizata.

Aceste ganduri cu siguranta trebuie sa iti dispara, pentru ca in mod evident daca vei merge cu masina ta la aeroport, vei putea sa iti lasi masina intr-o parcare aeroport Otopeni.

Lasandu-ti masina in parcarea aeroportului Otopeni, tot ce va trebui mai apoi sa faci va fi sa iti cobori bagajul din portbagajul masinii si sa intrii in incinta aeroportului, pentru a trece punctele de control, si pentru a te imbarca.

Atunci cand iti lasi masina in parcarea aeroportului, cu siguranta nu trebuie sa te gandesti la masina, pentru ca aceasta la fel ca si alte masini va fi pazita de catre agentii de paza care supravegheaza parcarea.

Plus de asta, pentru siguranta tuturor masinilor, parcarea este monitorizata video, iar astfel se vede tot ce misca in parcare, iar in acest fel se va putea observa fiecare persoana care se apropie de masini.

Pretul pentru parcarea masinii in parcarea aeroportului nu va fi unul mare, asa ca este mult mai rentabil sa iti lasi masina in parcarea aeroportului decat sa mergi cu taxi pana la aeroport, sau decat sa apelezi la ajutorul altor persoane sa te duca la aeroport.

0 Shares
You May Also Like