Cum alegeti o sala pentru petrecerea de botez?

0 Shares
0
0
0

Cand planificati un eveniment de o importanta majora precum un botez de exemplu, exista un milion de intrebari diferite pentru care trebuie sa aveti cele mai bune raspunsuri.

Una dintre cele mai mari de abordat este legata de locul in care va veti organiza petrecerea. In urmatoarele randuri ale acestui articol veti descoperi cateva dintre cele mai importante detalii de care trebuie sa tineti cont cand alegeti sala de evenimente.

Dimensiunea salii

Cand puneti intrebari cu privire la dimensiunile salii, primul lucru care va vine in minte este cat de multe persoane se pot gazdui intr-o sala. Daca intentionati sa aveti 50 de persoane la evenimentul dvs., puteti sa va indreptati atentia spre o sala de evenimente care sa poata gazdui totusi in jur de 70 de persoame.

In aceste conditii, chiar si sala Viena din cadrul Militari Residence Ballroom poate reprezenta o alegere inspirata, dat fiind faptul ca numarul maxim de persoane care pot fi gazduite, poate ajunge la 100. Ar fi indicat sa rezervati aceasta sala care beneficiaza de cele mai importante facilitati, precum ring de dans, lumini arhitecturale, lumini ambientale, sonorizare ultramoderna, climatizare proprie, iar exemplele pot continua.

Daca intentionati sa aveti in jur de 150 de invitati, s-ar putea sa doriti sa optati o sala precum Sala Aqua din cadrul Militari Residence Ballroom, care poate gazdui un numar de persoane cuprins intre 100 si 180 de invitati. O astfel de sala dispune de ring de dans, sonorizare ultramoderna, climatizare proprie, lumini ambientale si arhitecturale, statii de desfumare sau acces la parcare.

Care sunt costurile?

Atunci cand planificati un eveniment, ramanerea la buget este intotdeauna una dintre cele mai mari preocupari, deci costul este, evident, un factor atunci cand va alegeti locul. Luati in considerare momentul anului si ziua evenimentului dvs. atunci cand planificati costurile. Unul dintre cele mai mari moduri de a scadea pretul unui loc este sa va prezentati evenimentul intr-o zi mai putin cautata decat altele. De asemenea, ar trebui sa fiti constienti de orice servicii suplimentare pe care le ofera un loc.

Cu toate acestea, chiar daca doriti sa optati pentru un salon cu meniu botez Militari, puteti inchiria si duminica o sala precum sala New York, care poate gazdui intre 70 si 120 de persoane. De regula, pentru nunta se aleg salile cu o capacitate mai mare din cadrul Militari Residence Ballroom, asa ca aceasta sala ar putea reprezenta cea mai buna alegere pentru un botez.

De-asemenea, daca doriti un salon cu meniu botez Militari cu o capacitate mai mica, atunci puteti opta pentru sala Viena din cadrul Militari Residence Ballroom, care poate gazdui maxim 100 de persoane.

Nu trebuie sa uitam nici faptul ca toate costurile vor depinde de facilitati. Cu cat sala de evenimente va ofera mai multe facilitati, cu atat costurile vor fi mai mari.

In cazul in care va intrebati de ce am recomandat Militari Residence Ballroom, trebuie sa stiti ca discutam despre sali de evenimente care dispun de toate facilitatile de care aveti nevoie pentru organizarea exemlara a evenimentelor, la cele mai atractive preturi.

Locatie

Principalul lucru pe care trebuie sa-l aveti in vedere atunci cand vine vorba despre locatia evenimentului dvs. este cat de usor va putea participa participantul dvs. la eveniment. Daca majoritatea oaspetilor dvs. vor fi invitati din oras, atunci organizarea evenimentului este indicat sa fie aproape de casele sau birourile lor.

Este important de-asemenea ca locatia sa fie una usor accesobila. De exemplu, daca discutam despre Militari Residence, toti cei din capitala si din afara capitalei vor stii cum sa ajunga la locatie. Daca alegeti insa o locatie nu prea cunoscuta publicului, exista sanse mari ca invitatii sa intarzie la eveniment, pentru ca nu gasesc locatia.

Exista parcare?

Locurile de parcare ar trebui sa fie una dintre cele mai importante griji ale dvs. atunci cand cautati o sala de evenimente pentru petrecerea de botez a copilului dvs. trebuie sa va asigurati ca le oferiti invitatilor posibilitatea de a parca foarte aproape de sala de evenimente.

Servicii suplimentare

Doriti ca evenimentul sa fie unul care se desfasoara in conditii de maxima siguranta? Ei bine, daca da, puteti alege sa angajati o firma de paza care sa asigure securitatea la marele dvs. eveniment.

Tot la categoria de servicii suplimentare putem aminti prezenta unui bar mobil de exemplu sau a unui candy bar. Aceste servicii clientii le pot alege, iar astfel vor plati mai multi bani. Daca doriti sa va surprindeti in mod placut invitatii, cu siguranta veti opta si pentru un astfel de serviciu.

Acestea sunt asadar cateva dintre cele mai importante detalii de care este indicat sa tineti cont in momentul in care va aflati in cautarea unei sali de evenimente pentru desfasurarea petrecerii de botez pe care o organizati pentru bebele dvs.

0 Shares
You May Also Like