Cum cumparam calculatoare refurbished?

0 Shares
0
0
0

Majoritatea calculatoarelor refurbished vor lista procesorul, hard diskul, memoria si sistemul de operare. Ar trebui sa puteti determina daca hard disk-ul, memoria si sistemul de operare raspund nevoilor dvs., dar poate fi foarte dificil sa determinati daca procesorul este bun sau nu.

Exista nenumarate versiuni ale fiecarui procesor, cu diferite viteze si generatii. Consumatorul mediu nu stie ca un Core i5 este mai bun decat un Core 2 Duo sau ce inseamna Pentium. Mai jos va explicam cum se cumpara calculatoare refurbished.

Va trebui sa faci cercetari cu privire la modelele de procesoare si nu exista o scurtatura usoara pentru acest lucru daca vrei sa beneficiezi cel mai mult de banii tai. Cautati  fiecare model de procesor si comparati evaluarile performantei. Cautati data lansarii pe ARK-ul Intel sau pe Google / Bing / Cautare. Procesoarele mai noi sunt, de obicei, mai bune. In general, acordati cea mai mare atentie vitezei (frecventei), numarului de core si datei de lansare.

Alte lucruri pe care trebuie sa le urmariti sunt:

  • Computerul vine cu o unitate DVD rw sau DVD-ROM obisnuit?
  • Computerul vine cu o tastatura si un mouse?
  • Ce dimensiuni are calculatorul? (Cat de mare este.)

Mai jos va prezentam parerea unui expert in domeniul computerelor refurbished din America ce se potriveste perfect realitatii din Romania cu mici modificari de nume de magazine.

In experienta mea personala, eu cumpar majoritatea computerelor renovate pe Newegg. Preturile eBay tind sa fie putin mai bune, dar este greu sa gasiti exact ceea ce cautati in comparatie cu Newegg. Amazon este, de asemenea, mai dificil in ceea ce priveste cautarile, dar are un imens inventar de computere renovate de la vanzatorii terta parte. Daca sunteti dispus sa faceti un lucru bun, navigarea prin eBay si Amazon poate fi extrem de utila.

Computerele au devenit intr-adevar o parte inevitabila a vietii fiecaruia, deoarece sunt utile oamenilor cu un scop sau altul. In aceasta lume inteligenta, a devenit imposibil sa faci un singur lucru fara utilizarea calculatoarelor. In ultimul timp, a aparut o noua tendinta in zilele noastre, cand oamenii cumpara laptopuri refurbished mai repede decat sa cumpere unele noi noi.

Calculatoarele refurbished si laptopurile refurbished nu sunt altceva decat sisteme simple care au fost returnate de utilizatori catre producatorii majori si, ca urmare, aceste computere sunt fie revandute sau reconditionate inainte de revanzare.

Producatorii ar trebui sa stie ca, desi computerele sunt noi legea prevede ca acestea trebuie vandute ca si computere utilizate sau refurbished. Cu toate acestea,  aceste laptop-uri renovate trebuie sa fie vandute la tarife reduse, deoarece acestea sunt vandute pentru a doua oara. Disponibilitatea unor astfel de laptopuri si calculatoare reconditionate poate fi numita o oportunitate semnificativa pentru a gasi un consumator, deoarece este cea mai buna solutie pentru a obtine noile computere la tarife reduse.

Magazinul din link este locul unde puteti gasi computere remanufacturate autentice realizate de producatorii originali. Astfel, la acest magazin, veti putea gasi toate calculatoarele refurbished in cazul in care puteti achizitiona unul care corespunde cu nevoile voastre. Aceste laptopuri refurbished si calculatoare refurbished sunt disponibile cu usurinta.

0 Shares
You May Also Like