Cum întreții corect replicile de arme Airsoft?

0 Shares
0
0
0

În jocurile de airsoft se folosesc replici de arme care necesită mentenanță și curățare periodică pentru a funcționa în parametri optimi. Airsoft este un sport inventat în anii 70 care a devenit rapid popular la nivel mondial.

Dacă și tu practici acest sport și deții replici de arme, atunci e bine să știi ce trebuie să faci pentru a le utiliza în siguranță o perioadă lungă de timp. Cuățarea țevii interioare este cel mai important lucru de făcut la o armă. Țeava internă este cea pe care se lansează bilele de airsoft Bucuresti. Dacă țeava nu e curată, atunci precizia bilei și viteza de lansare vor fi afectate.

Pentru a nu risca să strici replica de armă, e bine să o cureți periodic. Pentru curățare ai nevoie de o vergea specială pe care o găsești la NRG. De asemenea, ai nevoie de un șervețel pe care îl îmbibi înn alcool sau alte materiale de curățare. Poți apela și la ulei siliconic dar după curățarea de murdărie, acesta trebuie îndepărtate de pe țeavă.

Pot fi situații când pe țeava interioară rămâne material. Acest lucru afectează foarte mult calitatea lansării bilei și este necesară o atenție suplimentară din partea ta cât mai rapid. Pentru curățarea plasticului rămas pe interior se folosește benzină, sau alte substanțe speciale de dilatare.

Ai grijă să nu le folosești în preajma focului fiindcă sunt inflamabile. O curățare internă a armei de airsoft e recomandat să se facă la fiecare 20-30.000 de bile lansate. Verifică cu atenție starea armei și fă-i mentenanța de care are nevoie.

Și exteriorul armei poate avea de suferit dacă nu îi acorzi atenție. Ținută în condiții precare, replica de armă airsoft poate să ruginească sau să se umple de praf. Folosește o lavetă și curăță ușor exteriorul armei. Poți folosi și uleiuri speciale pentru întreținerea vopselei.

Încărcătorul de bile este cel care acumulează cel mai repede praf și murdărie. Acestuia îi acorzi atenția ta mai des deoarece arma poate acumula multă murdărie. Păstrează încărcătoarele în locuri speciale pentru a evita depunerea prafului. Ai grijă dacă folosești acumulatori electrici fiindcă se pot strica ușpr dacă nu îi deconectezi de la armă după joc. De asemenea, asigură-te că au baterie pentru a nu se descărca la 0%.

Dacă replica de armă e pregătită, puneți la punct echipamentul de joc, ia o pereche de bocanci militari adaptați terenului și cheamă-ți prietenii să vedeți cine este cel mai rapid.

0 Shares
You May Also Like