Cum poti cumpara cel mai frumos inel de logodna?

0 Shares
0
0
0

Pentru foarte multe barbati cumpararea inelului de logodna pentru femeile din viata lor este prima experienta din lumea bijuteriilor. Cand  intra pentru prima data intr-un magazin de bijuterii sunt coplesiti de termeni si concepte despre care nu stiu nimic.

Primul lucru pe care va trebui sa il faci inainte de a intra in magazinul de bijuterii este sa stabilesti bugetul. Iti va fi mult mai usor astfel sa alegi bijuteriile dorite si optiunile incluse in gama de pret. Retine ca este ca si cand ai cumpara o masina si pretul trebuie sa fie relevant pentru ceea ce vrei tu de la inel.

Noi iti recomandam Inel de Logodna Solitaire cu Diamante Mici pe Lateral Dama Platina cu un Diamant Rotund Briliant In Centru si Diamante Rotund Briliant Mici pe Lateral, acesta fiind un model modern si foarte elegant.

Bijutierii recomanda alegerea unui inel pe baza dimensiunilor degetelor partenerei si pe baza preferintelor acesteia. Daca te apuci sa cauti inele alaturi de partenera cu siguranta la final ea va primi inelul care ii place si care i se potriveste. Iti poti imagina cat de surprinza va fi atunci cand va descoperi cat esti de romantic si cat de mult te gandesti la ea.

Daca poti scoate un efect surpriza din aceasta alegere cu siguranta vei deveni obiectul mai multor conversatii invidioase din cercul social al prieteni tale, iar viitoarea soacra va fi multumita de ceea ce ai reusit sa faci.

Asta inseamna ca in momentul in care faci ceva care sa o surprinda vei fi mai apreciat. Sunt si femei care insista sa mearga alaturi de partener pentru a alege inelul. Se intampla si ca sotia sa aiba deja intelul de logodna pe care si-l doreste. Poate fi vorba in acest sens despre o mostenire de la o ruda foarte draga iar inelul se afla deja la ea.

Daca vrei sa cumperi inelul perfect va trebuis a ii cunosti dimensiunile. Atunci cand ai cumparat un inel de dimensiuni gresite vei descoperi ca jumatate din surpriza va fi umbrita de acest aspect. In momentul in care incerci sa ii pui inelul pe deget si acesta nu se potriveste vor aparea neplacerile. Daca oferi un inel de dimensiune gresita il poti schimba insa este bine sa il cumperi corect de la inceput.

Cu siguranta iti doresti sa ai un inel care sa se potriveasca foarte bine cu stilul ei si cu preferintele sale unice. Obtinerea celui mai bun inel este cea mai buna varianta. Din nou, pentru ca propunerea are o natura secreta care sa ii asigure efectul surpriza, este necesar sa iti faci temele pentru ca daca o intrebi este foarte posibil sa nu mai fie nicio surpriza.

Te poti uita la celelalte inele pe care le poarta pentru a sti cam ce prefera si ulterior poti gasi un inel care sa se potriveasca stilului general. Inelul de logodna nu ar trebui neaparat sa fie in trend pentru ca moda se schimba insa ea va vrea sa il poarte mult timp.

0 Shares
You May Also Like