Cum poti obtine ceea ce doresti de la oricine?

0 Shares
0
0
0

Atractia este o arma foarte puternica pentru a obtine ceea ce iti doresti, daca stii modul in care sa o folosesti.

Oamenii interactioneaza unii cu ceilalti in viata de zi cu zi, si de cele mai multe ori aceasta se intampla datorita faptului ca o persoana are nevoie de ceva de la alta persoana. A-i determina pe altii sa faca ceea ce iti doresti este simplu, atunci cand stii cum sa faci asta.

In lumea business-ului, spre exemplu, poti avea un produs sau serviciu de vanzare in timp ce o alta persoana cauta acel produs. Pentru a le vinde produsul sau serviciul, trebuie sa convingi persoana respectiva ca va fi satisfacuta de serviciile pe care le prestezi in conformitate cu nevoile sale.

Cu alte cuvinte, modul in care ii faci pe altii sa faca ceea ce vrei este sa ii faci sa vrea sa faca acel lucru. Incercand sa ii faci pe ceialti sa faca ceea ce vrei prin intimidare sau forta va atrage probleme. Da, este posibil, dar nu te sfatuim sa folosesti metode violente, pentru ca rezultatele vor fi pe termen scurt si pot fi chiar dezastruase.

Deci cum ii determini pe altii sa faca ceea ce vrei? Simplu. Da-le ceea ce vor. Acesta este secretul atractiei. Si ce isi doresc oamenii? O sanatate buna, dragoste, siguranta financiara sunt dorintele principale ale oamenilor.

Dar este un lucru foarte important, intangibil, pe care oricine si-l doreste mai presus de toate, si acesta este sa fie apreciati. A fi apreciat si complimentat face o persoana sa se simta importanta. Cand te simi important, simti ca este nevoie de tine, te simti dorit si iti da un scop in viata pentru care mertia sa traiesti.

Si, cum faci pe cineva sa se simta important? Spune-le. Arata-le. Ofera aprecieri gratuite, sincere, si fara retineri. Spunand cat de mult apreciezi un favor facut sau o treaba bine facuta va face cealalta persoana sa se simta importanta si respectata.

Poate ca nu esti capabil sa exprimi in cuvinte cat de mult apreciezi un lucru atunci cand tu esti beneficiarul, dar stii ca ceea ce simti este real si valoros. Pentru a obtine ceea ce vrei cu ajutorul atractiei, arata-i celeilalte persoane aprecierea ta – daca face ceea ce vrei tu sa faca – si, in schimb, il vei face sa se simta important.

Sa luam actele de caritate ca exemplu. Vrei o contributie de la un potential donator. Chiar inainte de actul in sine de a oferi, donatorul are anumite asteptari de apreciere din partea ta, in schimb aceasta ii va da sentimentul de importanta.

Dar aprecierea nu este obligatoriu sa fie exprimata in cuvinte. Un zambet si o strangere de mana ar putea si suficiente, si pot veni atat din partea ta cat si a donatorului.

Donatorul isi arata sentimentul ca este apreciat, in timp ce tu iti arati aprecierea pentru contributia sa. Aici intervine chimia. Este senzatia ca doua parti se bucura ca un lucru se intampla. Si situatia se poate repeta de multe ori.

Asa ca, pentru a-i face pe ceilalti sa faca ceea ce vrei tu, trebuie sa le dai ceva mai intai. Fa-i sa se simta speciali, importanti si apreciati.Dar, fii atent, sentimentele tale trebuie sa fie sincere. Trebuie sa apreciezi persoana respectiva pentru felul ei de a fi, si nu pentru ca face ceva pentru tine.

Daca poti simti intradevar ca persoana cu care interactionezi este importanta si valoroasa, si iti poti exprima aceste sentimente fata de persona respectiva, o poti determina sa faca ceea ce iti doresti si se va simti bine sa faca acel serviciu pentru tine.

Acesta este cel mai puternic mod sa obtii ceea ce vrei cu ajutorul atractiei.

0 Shares
You May Also Like