Cum poti obtine o despagubire atunci cand zborul tau intarzie?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta ti s-a intamplat sa fii in aeroport si avionul sa intarzie sau sa se anunte anulari ale zborurilor si te-ai confruntate cu toate problemele aferente acestui fapt. Din fericire, acum poti obtine despagubiri intarziere zbor, conform noilor reglementari existente.

Inca din anul 2014 a fost pus un regulament pentru toata Europa, in conformitate cu care pasagerii aerieni sunt indreptatiti la compensatii financiare, in cazul in care un zbor intarzie peste limita acceptata.

In cazul in care o persoana nu ajunge la destinatia dorita la timp si apar intarziere de mai mult de trei ore, aceasta este indreptatita automat la o despagubire stabilita la nivel de UE.

Depunerea unei astfel de cereri este destul de complicata pentru persoanele fizice care nu sunt familiarizate cu astfel de operatiuni, motiv pentru care se recomanda apelarea la un partener, sub forma unei companii care de asta se ocupa, astfel incat sa ajunga in posesia sumelor de bani cat mai repede si cat mai simplu.

Ajutor in timpul negocierilor

Negocierile cu gigantii, asa cum sunt companiile aeriene sunt destul de complicate, iar partea cea mai trista este ca de foarte multe ori pasagerii nu stiu care le sunt drepturile si nici cum le pot exercita, deoarece se vor trezi fata in fata cu o industrie extrem de puternica.

Din acest motiv se recomanda colaborarea cu firme specializate in acest sens, care sa rezolve problemele de zbor in locul persoanelor prejudiciate. Misiunea unei astfel de companii este sa obtina cu succes si cat mai repede, despagubirea, in locul clentului, pentru toate zborurile care au intarziat si care au fost anulate.

De asemenea, pot fi solicitate despagubiri si pentru refuzul imbarcarii sau pentru toate problemele de zbor, iar cu ajutorul unei companii care sa medieze discutiile, toate aceste despagubiri vor fi obtinute usor si repede.

Toate situatiile de zbor nu tocmai placute cu care se confrunta calatorii pot fi valorificate cu ajutorul acestor companii.

Sunt si persoane care considera ca nu este necesar sa colaboreze cu profesionistii pentru aceste despagubiri, deoarece, asa cum era de asteptat, companiile care se ocupa de recuperarea lor percep un comision din suma recuperata.

Este foarte adevarat acest aspect si este indreptatit, avand in vedere ca este vorba despre plata unui serviciu, insa in niciun caz nu este vorba despre un dezavantaj.

In momentul in care o companie specializata preia toate datele acestei actiuni si se ocupa de obtinerea despagubirii, persoana fizica implicata va avea certitudinea ca va obtine cea mai mare despagubire posibila, pentru ca este in interesul firmei de recuperari acest lucru.

In momentul in care persoana fizica se ocupa pe cont propriu de acest aspect, este posibil sa nu reuseasca sa obtina nici macar suma primita de la agentia de recuperari cu tot cu comision platit.

Din aceste motive este recomandata apelarea la specialisti, pentru ca la final rezultatele vor fi avantajoase de ambele parti. Agentii care lucreaza intr-o astfel de companie au experienta si stiu exact cum sa puna problema cu companiile de zbor pentru a obtine rezultatele dorite.

0 Shares
You May Also Like