Cum poti sa iti deschizi afacerea ta de gazduire web?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta in momentul in care iti doresti sa incepi o afacere, trebuie sa te gandesti la un domeniu de actitivate in care sa stii ca nu ai o concurenta foarte mare, sau sa vii cu ceva nou pe piata, pentru a atrage un numar cat mai mare de clienti.

Si daca nu vii cu ceva nou pe piata poti sa reusesti, insa trebuie ca serviciile companiei tale sa fie de cea mai buna calitate.

Sa zicem ca ti-ai construit primul tau site, si ca ai cumparat un pachet de Gazduire Enterprise pentru acesta, iar odata cu trecerea timpului, ai ajuns ca de la un singur site sa ai mai multe site-uri de care sa te ocupi, pentru ca ai dezvoltat o pasiune pentru acest tip de afacere.

In mod evident, urmatorul pas pe care il vei avea de facut, va fi acela de a ajuta cat mai multi prieteni care nu prea au cunostinte despre ce este gazduirea web, asa ca poti incepe sa mai administrezi cateva site-uri.

Practic, in acest fel vei ajunge sa iti construiesti o mica afacere, care insa va fi dificil de administrat din cauza unui numar mare de conturi.

Ei bine, si atunci, nu ar fi oare mult mai bine sa cumperi un pachet de servicii reseller hosting, de la care sa incepi propria ta afacere de servicii webhosting?

Dar pana atunci, trebuie sa stabilim faptul ca un reseller este un furnizor de servicii de gazduire catre unul sau mai multi uitlizatori finali.

Tu vei cumpara de la o firma de gazduire web un astfel de pachet pentru un anumit spatiu de pe disc, pe langa latimea de banda care ti se cuvine din pachtetul respectiv, si tot tu ai sansa sa vinzi mai departe spatiul de pe disc, dar si o parte a banzii de trafic care iti este alocata de catre principala firma de webhosting.

In momentul in care vei alege sa achizitionezi un pachet de reseller hosting, vei beneficia de cateva avantaje majore, iar primul mare avantaj ar fi faptul ca ai avea un cont de reseller care va putea sa fie structurat in mai multe conturi, insa asta depinde de pachetul de servicii cumparat de la firma principala. Asa, vei avea acces mult mai usor la site-urile administrate, iar fiecare site va avea un spatiu propriu.

Trebuie sa stii faptul ca un pachet reseller poate sa fie impartit pe mai multe conturi, pentru fiecare client pe care il ai.

Cu siguranta iti vei pune si intrebarea, “de ce ar veni clientii direct la tine, atata timp cat pot apela direct la firma principala”, insa trebuie sa stii ca raspunsul este unul cat se poate de simplu.

Clientii si-au castigat increderea in tine, si sunt siguri de faptul ca te vei ocupa de gestionarea corecta a site-urilor lor, iar clientii care nu prea au cunostinte in domeniu, cu siguranta vor avea incredere in tine si vor merge cu tine si pe mana ta in continuare, fara a sta pe ganduri.

 

0 Shares
You May Also Like