Cum sa faci bani in mod gratuit pe Entropia Universe?

0 Shares
0
0
0

Entropia Universe este cel mai cunoscut joc de tip MMORPG. Cu o economie reala si fara taxa de inscriere, acest joc poate genera venituri reale. Capitalul acumulat in joc se poate retrage intr-un cont real prin convertirea modedei PED, rata de conversie a acestei monede este una fixa de 10PED:1 $.

Parcursul fiecarui jucator nu este influentat de ceilalti participanti dar comunicarea si interactiunea cu ceilalti fac parte din farmecul jocului, mai ales din prisma faptului ca Entropia Universe este un joc apreciat de jucatori din intreaga lume.

Comunicarea intre jucatori este posibila prin intermediul canalelor de chat:

  • Rookie chat la nivel universal
  • Canalele de chat locale, specifice fiecarei locatii in parte

( acestea fiind presetate de catre dezvoltator)

  • Canalele comunitatiilor, de exemplu canalul de chat al romanilor
  • Canalele de chat pentru trade si oferte
  • Canalele de chat pentru servicii

( aceste canale sunt create de catre jucatori)

  • Private chat
  • Team chat – se activeaa in cazul in care faceti parte dintr-o echipa ( se foloseste mai ales la activitatile de “hunt” )

Printre modalitatile de acumulare de ped se numara oferirea de servicii precum heal, space taxi  sau trade. Jocul va da posibilitatea sa investiti bani ( facand un depozit sau cumparand PED din magazinul virtual), astfel puteti investi intr-o unealta de heal ca mai apoi sa oferiti contra cost acest tip de servicii, deasemenea va puteti achizitiona o nava si sa oferiti servicii de transport jucatori de pe o planeta pe alta.

Entropia Universe reuneste 6 planete: Next Island, Calypso, Arkadia, Rocktropia, Cyrene, Toulan iar calatoria intre aceste planete se face doar prin Spatiu. Din acest motiv asa numitul serviciu “space taxi” este extrem de cautat si ofera posibilitatea de a acumula PED cu costuri inime.

Tot o modalitatea de a acumula PED este aceea de face trade (cumperi cantitati mari de loot si il vinzi in cantitati mici  dar la un pret mai mare).

A face sweateste una dintre activitatile ce nu necesita investitie prealabila dar care poate genera un venit, este nevoie de timp si rabdare pentru a acumula “sweat” si mai apoi a-l vinde. Exista locatii si evenimente unde jucatorii pot face “sweat” impreuna si pot vinde 1000 sweat bottles cu pana la 2,5 PED.

Deasemenea aceasta activitate duce la acumularea de skills, cel mai insemnat “Evade”.  Acest tip de skill ajuta la activitatile de hunt si deasemenea are valoare reala deoarece in Entropia Universe skill-ul acumulat se poate extrage si mai apoi vinde.

O alta modalitate de a castiga PED in mod gratuit este aceea de a cauta fructe si pietre. Peisajele diversificate si extrem de frumoase oferite de Universul Entropia fac din aceasta activitatea una relaxanta, deoarece te poti plimba pe malul marii sau intr-o padure, in desert sau pe malul unei cascade.

Pentru a putea vedea fructele sau pietrele este necesar ca avatatul sa aiba setarea “walk” si un “run” (in modul ”run” acestea un sunt vizibile), deasemenea , ca o recomandare, setarile grafice ale jocului sa fie pe optiunea”low” deoarece se reduce la minim calitatiile grafice ale jocului si in acest fel fructele si pietrele sunt  mult mai vizibile. Daca cele descrise mai sus ti se par interesante, intra pe siteul planetei NextIsland si descarca Entropia Universe.

https://www.youtube.com/watch?v=0PGZ1umIwmc

0 Shares
You May Also Like