Cum sa intretinem hainele ca profesionistii?

0 Shares
0
0
0

Indiferent ca discutam despre tricouri personalizate ori despre alte haine este bine sa avem grija de hainele pe care le purtam si sa le tinem in stare buna pentru un timp cat mai indelungat. Se intampla si sa transformam blugii negri in gri cu o simpla apasare de buton pe masina de spalat.

De asemenea ni se poate intampla uneori sa transformam bluzele pufoase in bluze care arata groaznic daca adaugam balsamul atunci cand nu trebuie si de aceea ne-am decis ca e bine sa discutam nu doar despre modul in care ar trebui sa facem shopping dar si despre modul in care este bine sa avem grija de comorile pe care le tinem in dulap pentru a nu pati accidente.

In cazul in care lasam la o parte toate sfaturile individuale si tinem cont de fiecare material, un sfat care se potriveste peste tot este sa aerisiti dressingul sau dulapul cat mai des. Lasati usile larg deschise cate o ora si geamurile deschise.

Utilizati si saculetii cu levatica in scopul de a preveni aparitia moliilor sau de a mentine un miros frumos. Nu inghesuiti hainele in dulapuri pana la refuz pentru ca toate tesaturile inclusiv denimu trebuie sa poata respira.

Nu puneti hainele care sunt murdare inapoi in dulap pentru ca ele dau si un miros de vechi pentru intreg dulapul. Stim ca pare regula fireasca insa uneori din greseala se poate inampla sa impachetati tricourile murdare si sa le lasati inapoi in dulap fara a il inspecta cu atentie.

Matasea indiferent de ce scrie pe eticheta e va spala tot timpul de mana si daca tineti la hainele de matase si ati gasit cama preferata cel mai bine este sa va ocupati personala de ea in momentul in care vreti sa o curatati.

O parte buna e ca matasea se curata usor si nu pierdeti mult timp in cazul in care o spalati de mana. Daca spalati matasea colorata adaugati si oteti cu rolul de a mentine culoarea in tesaturi. Nu uitati sa spalati totul cu apa rece sau cu apa calduta si cu detergent fin si mai delicat. Va recomandam sa utilizati un detergent lichid.

Denimul este cel mai important material mai ales atunci cand vine vorba despre pantaloni. De cate ori aveti impresia ca pantalonii isi schimba culoarea ori froma atunci cand ii spalati? Noutatile in ceea ce priveste denimul spun foarte clar si raspicat faptul ca nu trebie sa fie spalati decat in momentul in caare au pete evidente dintr-un motiv simplu.

Ei pot sa ia forma corpului si toate excursiile in masina vor anula aceste eforturi ale materialului de a se mula. Un exemplu poate fi modul in care va chinuiti sa incapeti in pantaloni dupa ce ii spalati.

Sunt si trucuri eficiente pentru a ii mentine in functiune fara sa folositi detergenti si apa. Eliminati mirosurile punand blugii in pungi de plastic si apoi puneti blugii in congelator. Exista si metode testate care functioneaza tot la fel de bine pentru orice tip de tesatura.

0 Shares
You May Also Like