Cum sa ne alegem rochia perfecta?

0 Shares
0
0
0

Toata lumea are defecte, dar nu inseamna ca nu le poti ascunde! Atunci cand cumparati un nou produs vestimentar, si chiar rochii asigurati-va ca sunteti atente la tipul de corp pe care il aveti. Puteti alege rochii infinity, care sunt in mod sigur in top in acest sezon.

Urmand aceste sfaturi simple, uteti accentua pozitivul si  sa reduceti impactul partilor mai putin estetice ale corpului vostru. Mai jos vom oferi toate detaliile pentru fiecare tip de corp in parte.

Solduri si coapse pline

Pentru femeile cu solduri si coapse pline, rochia ar trebui sa nu fie mai scurta decat un centimetru sau doi deasupra genunchiului. Selectati o rochie cu fusta A-line dar nu foarte scurta. O rochie scurta si mai plina va arata ca un tu-tu pe voi. Pentru a atrage atentia de la corpul inferior, selectati o rochie cu gatul V, sau cu un decolteu mai plin daca va avantajeaza si aveti ce arata in zona respectiva.

Talia groasa

Daca sunteti in forma de mar cu un mijloc gros, trebuie sa alungiti trunchiul si sa mutate atentia de la talie. Selectati o rochie cu talie imperiala sau cu forma de picatura pentru a redefini linia taliei. Evitati curelele groase in jurul taliei dvs. si alegeti, in schimb, o curea de lant sau curea care cade pe solduri.

Bratele puternice

Rochii fara maneci si uneori nici cele cu maneci scurte nu sun pentru voi. In schimb, selectati maneci lungi, accesorizate, lungi sau trei sferturi pentru a ascude musculature bratelor. Utilizati ganterele timp de 15 minute pe zi pentru a va ridica bratele in forma dorita.

Bustul mic

Daca nu ati fost inzestrati cu sani ampli, evitati decolteurile adanci. In schimb, selectati rochii la baza gatului sau chiar pe gat cu paiete sau alte podoabe pentru a adauga un pic de dimensiune in partea de sus.

Colierele stratificate sunt foarte populare acum si pot adauga o anumita dimensiune la bustul tau.

Bustul mare

Rochii cu decolteul adanc sunt foarte atractive pentru femeile care doresc sa accentueze bustul lor mare.

Pentru a atrage  atentia departe de bustul tau si a echilibra corpul inferior, alege o rochie cu o fusta A-line care cade la 1 sau 2 centimetri deasupra genunchiului.

Supraponderala

Nu puneti mai multe straturi de haine unele peste celelalte pentru a va acoperi tot corpul. Contrar a ceea ce este doriti credem ca, rochiile foarte pline va vor face sa aratati si mai mari. Selectati tesaturi pe care sa nu le lipiti de corp, dar care sa cada frumos.  O rochie care acopera cat mai mult este deosebit de buna pentru femeile mai plinute. Nu evitati culorile foarte tari si printurile.

Prea slaba

Rochii din materiale mai tari sau tricot sunt optiuni bune pentru femeile subtiri. Adaugati straturi la rochia dvs., cum ar fi un top potrivit sau chiar mai multe esarfe interesante si saluri. Daca aveti picioare extrem de subtiri, evitati rochiile si fustele scurte si alegeti culori mai puternice.

Femeile subtiri pot adauga o centura groasa pentru a da taliei mai multa definire.

0 Shares
You May Also Like