Cum sa organizezi un eveniment pentru adolescenti?

0 Shares
0
0
0

Adolescentii nu mai sunt copii, dar nici obiceiuri de adulti nu ar trebui sa aiba, asadar organizarea unei intruniri dedicata acestor tineri este un demers aparte, in care trebuie gasite solutii pentru a le atrage atentia si a fi implicati in ceea ce se intampla la eveniment.

Petrecere pentru adolescenti

Aniversarile, banchetele sau alte ocazii care pot fi sarbatorite prin petreceri de catre adolescenti sunt adevarate provocari pentru organizatori. Adolescentii nu mai pot fi tratati ca niste copii, cu jocuri sau clovni, deja astfel de momente i-ar putea plictisi.

Daca la petrecere se intalnesc cativa prieteni, care au pasiuni comune, puncte de interes asemanatoare, succesul petrecerii poate fi asigurat prin muzica, mici surprize culinare, karaoke, invitarea grupului la paintball, jocuri pe podea interactiva sau un local cu specific interesant pentru tineri.

Banchetele adolescentilor

Insa pentru un banchet la sfarsitul clasei a opta, de exemplu, unde se aduna pentru a sarbatori tineri din mai multe clase, pe langa dans si mancare ar fi necesare si cateva surprize de neuitat. Karaoke poate fi un moment al petrecerii care este gustat de unii tineri, insa dansul s-ar putea sa fie interesant pentru mai multi dintre petrecareti. Dansul in perechi cu o portocala tinuta de parteneri cu fruntile va fi un moment haios si in care se va implica multa lume.

Mii de poze curg la evenimente, iar adolescentii sunt campioni la selfie-uri, asa incat de mare succes ar fi sa existe la petrecere o cabina photo booth, in care grupuri mai mici sau mai mari de prieteni se pot fotografia amuzandu-se.

Evenimente pentru tineri

Serbarile sunt cele mai frecvente evenimente in care copiii si adolescentii participa cu un moment artistic, insa ei pot fi uimitor de receptivi si creativi daca sunt implicati in diverse actiuni cu scop artistic, sportiv sau chiar caritabil.

Activitatea cercetasilor este dovada ca tinerii incepand cu varsta de 7 ani se pot aduna si face activitati atat educative, dar si recreative, implicand chiar si aventura, sportul si spiritul de echipa, in grupuri coordonate tot de tineri.

Excursiile si taberele tematice sunt, de asemenea, apreciate de copii, dar si de adolescenti. Ei isi doresc sa participe la astfel de iesiri cu activitati care ii intereseaza in mod special, fie este vorba de ateliere creative, de program sportiv, religios, muzical sau doar recreativ.

0 Shares
You May Also Like