Cum sa te promovezi in mediul online?

0 Shares
0
0
0

Pentru multi oameni, mediul online este o adevarata necunoscuta. Acest lucru nu este nicio problema pentru cei care intra pe internet doar pentru a afla informatii sau pentru a socializa.

Pentru cei care intra pe internet cu scopul de a demara o afacere sau cu scopul de a-si extinde afacerea din offline, este o reala problema. Termeni precum SEO, PageRank, Adwords sau Optimizare ar putea parea total neinteresanti pentru majoritatea celor care vin din mediul offline.

Cu toate astea, sunt termeni extrem de importanti, care pot decide soarta unei afaceri online.

Dupa ce ti-ai facut site-ul si te-ai asigurat ca totul este pus la punct, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa te promovezi.

Cum te promovezi, insa?

Solutiile de promovare online sunt nelimitate. Cu toate astea, sunt cateva solutii mai bune si mai eficiente decat altele. Iti vom prezenta un top 5 solutii, care te pot ajuta sa ai succes:

– Promovarea SEO. Este o actiune extrem de complexa, care ar trebui sa fie facuta de catre o firma de SEO. Practic, promovarea SEO este o multitudine de actiuni care te ajuta sa fii pe prima pagina in cautarile unui motor de cautare, precum Google.

– Campanii adwords. Daca vrei sa ajungi pe prima pozitie a Google, fara prea mult efort, este esential sa faci o campanie adwords. Practic, platesti catre Google pentru a te afisa pe prima pagina. Nu este cea mai ieftina solutie pentru care poti opta, insa cu siguranta este o solutie eficienta.

– Bannerele. Sunt, de asemenea, solutii eficiente, in cazul in care ajungi sa le pui pe site-uri din nisa ta. De regula, pot aduce un numar consistent de clienti, direct interesati de ceea ce vinzi.

– Advertorialele. Tot pe site-urile din nisa ai putea sa pui si diverse advertoriale, in care sa iti prezinti serviciile. Fara doar si poate, este o solutie care da rezultate. Evident, nu este suficient un singur advertorial, ci odata ce ai inceput sa pui, este indicat sa faci o adevarata campanie.

– Retelele de socializare. Retelele de socializare sunt vedetele momentului, atunci cand vorbim de online. Datorita numarului de oameni care sunt prezenti aici, promovarea pe aceste retele, cu preponderenta pe Facebook, este esentiala.

Pentru a-ti asigura succesul, cel mai indicat este sa alegi sa faci niste campanii de promovare cu profesionistii din domeniu.

0 Shares
You May Also Like