Cum se alege o hala metalica?

0 Shares
0
0
0

Halele metalice sunt prima optiune pentru majoritatea fermierilor care sunt in cautarea unor solutii pentru depozitare la preturi avantajoase. In Romania exista numeroase firme care comercializeaza industriale, iar noi va recomandam hale metalice Cluj de calitate si care folosesc tehnologii si materiale care au garantia ca vor rezista cateva zeci de ani.

O hala metalica poate fi utilizata in mai multe scopuri, iar fiecare proprietar o poate folosi la ceea ce are nevoie: de la depozitarea recoltelor si pana la parcarea sau adapostirea utilajelor. Fiecare tip de hala are specificul sau ce o face sa fie practica, eficienta in anumite intrebuintari.

Daca doriti sa infiintati o ferma de animale, atunci se cauta acel model de hala care sa vina in ajutorul antreprenorului. Daca este vorba doar de depozitarea unor cereale sunt alte solutii, diferite de cele folosite in cazul fermelor de animale.

La fel ca si la locuinta, pentru o hala este nevoie de o fundatie corespunzatoare care in mod normal se proiecteaza de catre firma care se ocupa si cu constructia structurii metalice. Chiar daca optati pentru firme independente sau doriti ca acelasi persoane care construiesc hala sa va sugereze si un constructor care sa se ocupe de fundatie, noi subliniem faptul ca cele doua proiecte trebuie sa se lege pentru ca rezultatul sa fie cel dorit.

Dupa ce realizati comanda si achitati avansul va recomandam sa va asigurati va lucrarile la hala vor incepe atunci cand trebuie pentru a avea lucrarea finalizata pana in momentul in care doriti sa o utilizati, de exemplu la finalul recolatrii, daca investitia este facuta pentru depozitarea cerealelor.

O firma care se respecta va oferi clientului proiectul fundatiei, supravegherea executiei fundatiei, proiectul halei, materialele necesare pentru constructia proiectului, montajul utilizand masini si echipe proprii si nu in ultimul rand mentenanta lucrarii.

Preturile mici pot fi semne de intrebare. Profesionistii spun, pe buna dreptate, ca un pret este bun daca este corect, mai exact daca ilustreaza corelarea dintre calitate, experienta si bugetul clientului.

In Romania sunt foarte multe oferte pentru hale metalice la preturi mici. In multe dintre aceste cazuri aceste constructii nu ofera deloc garantie, nu sunt dimensionate sau calculate pentru sarcini de vant , nu au certificari CE, si nu ofera nici durabilitate in timp si nici siguranta.

Fiecare hala ar trebui proiectata in functie de zona in care se amplaseaza, luand in calcul structura solului si cantitatile si tipul de precipitatii din zona respectiva si prin urmare nu este recomandat sa cumparam hale care au fost construite in alta tara, demontate, si recomercializate in tara noastra.

O structura construita, de exemplu, in Germania, si amplasata in Baragan poate fi foarte periculoasa, fara sa mai consideram si dificultatile pe care le veti intampina atunci cand veti dori sa obtineti autorizatie de constructie, care este obligatorie.

Cele mai eficiente reclame ale firmelor care se ocupa cu montarea si producerea de hale industriale sunt recomandarile clientilor multumiti. Va recomandam sa nu va lasati indusi in eroare de cataloage cu imagini 3D care arata perfect dar in care nu veti putea vedea principalele elemente si componente, detaliile de imbinatie sau detaliile de montaj.

0 Shares
You May Also Like