Cum se alege un ceas barbatesc?

0 Shares
0
0
0


Atunci cand cumpar ceasuri ma uit la mai multe detalii care mi se par foarte importante. Ceasurile de mana indeplinesc mai multe functii esentiale si in prezent ele pot sa dezvaluie mai multe informatii in ceea ce priveste persoana care le are.

De aceea este important ca ceasurile alese sa fie perfecte si sa se armonizeze cu stilul pe care il are purtatorul. In prezent exista deja mai multe tipuri si marci sau stiluri de ceasuri si de aceea e foarte important sa ne documentam inainte sa cumparam un ceas. Va trebui sa cunoastem stilurile cele mai importante ale ceasurilor, semnificatiile lor si sa recunoastem si unicitatea atunci cand o vedem in detaliile mici.

Tinand cont de trend avem de asemenea posibilitatea de a ne alege un ceas. Trendul are si el o mre influenta asupra ceasurilor tinand cont de asteptari, de forma si de aspect si chiar si de materiile prime utilizate care sunt intr-o continua schimbare.

Cele mai recente colectii de ceasuri ajung sa se diferentieze de restul prin stilul pe care il abordeaza si prin functiile ceasului. Pentru o mai usoara orientare printre diferite modele de ceasuri noi va propunem sa puneti totul pe mai multe categorii.

Ceasurile clasice si elegante sunt la mare cautare. Ceasurile barbatesti clasice sunt si ele caracterizate de linii foarte clare, de aspectul clasic si de materialele clascie. La toate aceste modele clasice intalnim o curea de piele dar mai nou se folosesc si cele care au curea metalica.

Ceasurile clascie adopta si culori estompate, cadranul fiind negru sau alb, si pastreaza numerotarea traditionala. Ceasurile acestea de mana sunt foarte bune pentru utilizarea zilnica dar pot sa fie de asemenea purtate fara probleme la evenimente speciale.

Ceasurile moderne si minimaliste apar din ce in ce mai des in colectiile barbatulor. Ele au ca si caracteristici principale forma simpla, curelele discrete, culorile foarte estompate si cadranul simplu.

Produsele acestea in stil minimalsit vin in special din zona de nord de la designerii scandinabieni. Este evident ca aceste ceasuri pun accentul in special pe functiile ceasurilor decat pe aspectul pe care ceasul il are.

Ceasurile sport au o structura diferita destul de mult fata de celelalte doua tipuri de ceasuri. Deja de la prima vedere ele par masive atat in ceea ce priveste cureaua cat si carcasa care rezista indiferent in ce imprejurimi il utilizam.

Legat de culoarea ceasului, ceasurile evita culorile precum alb, maro, negru si adopta si culorile intense. In cele mai multe cazuri sunt prevazute cu mai multe functii precum cronometrul, rezistenta la apa si la socuri si unele modele au si un senzor de scufundare. Mentionarea acestor stiluri nu e de ajuns ceasurile fiind discutate separat.

Printre toate aceste produse vom gasi ceasuri de firma care au o valoare mare la nivel mondial. Aici includem ceasurile rare, piesele unice care sunt facut manual si desigur ceasurile de lux de o foarte mare calitate. Ele sunt caracterizate de fomre si de culori clare in cele mai multe cazuri si sunt ceasuri mecanice sau ceasuri automatice.

0 Shares
You May Also Like