Cum te îmbraci la o primă întâlnire? 3 sfaturi pe care să le urmezi

0 Shares
0
0
0

A venit momentul mult așteptat în care te-a invitat să ieșiți în oraș la un date oficial? Ei bine, ai toate motivele să fii emoționată. Dar nu dispera! Ai deja personalitatea cu care să îl seduci, iar de outfit ne ocupăm noi. Urmează cu atenție acești pași simpli care te vor face să arăți de-a dreptul cuceritoare.

Iată 3 sfaturi pentru a arăta irezistibil la prima întâlnire

1. Poartă ceva roșu

În primul rând, culoarea pe care o alegi este extrem de importantă deoarece fiecare alegere cromatică transmite o anumită emoție. Roșul semnifică pasiune, senzualitate și iubire, iar aceasta este energia cu care îți vei dori să te învălui la o primă întâlnire. Cu toate acestea, culoarea focului nu trebuie să fie în prim plan, dacă nu ești genul căruia să-i placă să atragă toate privirile. Poți opta pentru un accesoriu roșu cum ar fi o eșarfă, un colier sau o fundă pentru a adăuga un touch deosebit ținutei. În cazul opus în care adori să atragi atenția asupra ta oriunde mergi, fii îndrăzneață și alege un outfit roșu, cu accente de negru precum ar fi o poșetă din catifea și o pereche de botine.

2. Poartă o fustă sau o rochie

Al doilea pas este alegerea unei piese vestimentare care îți pune picioarele în valoare. Evident, aceasta nu trebuie să fie foarte scurtă, ci mai degrabă să arate o parte elegantă a trupului femeiesc, cum ar fi gambele sau gleznele. Dacă ești o fire mai romantică alege ceva vaporos, dar în cazul în care te consideri o realistă rațională și sigură pe ea, alege o rochie de damă sau fustă structurată de tip creion sau trapez. La Avaline.ro găsești o gamă variată de rochii și fuste de unde o poți alege pe cea care ți se potrivește. Poți să o porți cu dresuri sau fără, în funcție de cât de confortabil te simți tu cu acest aspect, însă alegerea dresului potrivit este deosebit de importantă. Cel mai sigur ar fi să optezi pentru o pereche bej sau nuanța naturală a piciorului tău, sau poate un negru transparent, extrem de elegant. În orice caz alege ceva simplu, fără modele, pentru a pune accent pe forma piciorului.

3. Poartă pantofi cu toc

Ultimul pas este alegerea încălțămintei potrivite. Pantofii sau botinele cu toc sunt cu siguranță cea mai bună alegere. Aceștia oferă o siluetă senzuală piciorului și întregii posturi, ajutându-te să te miști grațios precum o lebădă dacă știi cum să pășești în ei. Nu este obligatoriu să alegi cel mai înalt toc pe care îl găsești, ci poți alege dimensiunea în funcție de perechile cu care ești obișnuită să te încalți zi de zi. Cel mai important este să știi cum să mergi pe tocuri și să te simți comod purtându-le. Nu te forța să te prezinți într-o pereche incomodă de pantofi deoarece acest lucru se va vedea pe fața și atitudinea ta și vei inspira nesiguranță.

Așadar, ține cont de aceste trei sfaturi în alegerea ținutei tale pentru prima întâlnire și cu siguranță îl vei fermeca! Nu uita că odată ce atragi interesul cuiva prin aspectul fizic și stil, personalitatea este cea care îl va menține interesat.

Sursă foto pexels.com

0 Shares
You May Also Like