Cum trebuie aleasa o curea?

0 Shares
0
0
0

Cureaua este fara doar si poate unul dintre cele mai importante accesorii pentru barbati, care poarta curea si atunci cand adopta o tinuta eleganta, dar si atunci cand adopta o tinuta casual.

In cele ce urmeaza in acest articol, vom vedea care sunt cele mai importante detalii de care trebuie sa tina cont barbatii atunci cand isi aleg o curea.

Mai intai de toate, domnii care au de gand sa isi cumpere o curea, trebuie sa tina cont de materialul din care este confectionata cureaua, sau mai bine spus de calitatea materialului din care este confectionata aceasta.

Se pot confectiona curele barbatesti din diferite materiale, insa o curea piele reprezinta fara doar si poate cea mai buna solutie pentru orice barbat.

Curelele din piele sunt mult mai rezistente decat curelele realizate din diferite alte materiale,, rezista unui numar mult mai mare de purtari, si sunt chiar si mult mai elegante decat celelalte curele.

Domnii care au de gand sa isi cumpere o curea, ar trebui sa evite curelele din imitatie de piele, pentru ca acestea nu sunt la fel de rezistente, si nici nu au un aspect atat de elegant. Aceste curele din imitatie de piele sunt de regula potrivite pentru acei barbati care poarta rar sau foarte rar o curea.

Domnii care trebuie sa isi cumpere o curea, trebuie sa tina cont apoi si de elementele cu care vor asorta cureaua, iar aici trebuie precizat ca toate detaliile conteaza foarte mult.  Cel mai important este ca barbatii care trebuie sa isi aleaga o curea sa stie ca aceasta trebuie mai intai aleasa in functie de pantofii purtati, si abia apoi in functie de costum.

Un alt aspect foarte important este acela ca toate curelele clasice trebuie sa aiba o catarama care sa fie cat mai simpla, fara fel si fel de aplicatii sau de logo-uri.

Domnii care intentioneaza sa isi cumpere o curea trebuie sa tina cont si de celelalte accesorii atunci cand isi aleg cureaua. Aici discutam fireste despre ceasul pe care il vor purta pe mana, despre butoni, despre acul de la cravata. Cureaua trebuie sa se asorteze cu toate aceste accesorii pentru ca tinuta rezultata sa fie una de nota zece.

Dimensiunile curelei reprezinta insa unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le aiba in vedere barbatii care au nevoie de o curea noua. O curea care sa aiba latimea de 4 – 5 centimetri poate reprezenta cea mai buna solutie pentru un barbat.

Tot in ceea ce priveste dimensiunile, barbatii trebuie sa se asigure ca o curea potrivita este aceea care are 2-3 gauri libere de rezerva, pentru ca nu se stie cand se pot ingrasa, iar cureaua sa nu le mai fie buna apoi.

Asadar, dupa cum se poate observa, alegerea unei curele pentru barbati nu reprezinta tocmai o misiune foarte usoara, pentru ca domnii trebuie sa tina cont de mai multe aspecte foarte importante, pentru ca intr-un final sa reuseasca sa faca alegerea corecta in ceea ce priveste cureaua.

0 Shares
You May Also Like