De ce apartamente in zona Sisesti ?

0 Shares
0
0
0

Zona de nord a capitalei este o zona in continua expansiune. De la ansambluri de birouri si pana la ansambluri rezidentiale totul pare ca se extinde si chiar se extinde intr-un ritm ametitor. Tot mai multi dezvoltatori imobiliari vin cu oferte tot mai avantajoase care sa atraga cumparatori din ce in ce mai multi.

Dintre acestia se remarca shantilake.ro care vine cu o oferta foarte interesanta in zona Baneasa – Sisesti, pe malul de nord al lacului Grivita. Acest ansamblu rezidential este in plina dezvoltare si va permite accesul destul de usor catre numeroase puncte de interes. Dintre aceste zone de maxim interes as enumera, zone de birouri, centru comercial Mall Baneasa, cluburi, restaurantele si terasele de pe malurile lacurilor Floreasca si Herastrau.

In apropiere se afla numeroase statii RATB si de metrou. Putem spune ca din aceste puncte de vedere ansamblul rezidential shantilake se afla intr-o pozitie extrem de avantajoasa in raport cu alte asemenea ansambluri rezidentiale din Bucuresti. Pe langa faptul ca este situat intr-o zona pitoreasca si extrem de linistita din nordul capitalei rezidentii beneficiaza si de confortul pe care si l-ar dori orice persoana.

Apartamente Sisesti au finisaje extrem de bune din punct de vedere calitativ. Pentru ca isi respecta clientii, dezvoltatorul ansamblului Shanti Lake va pune la dispozitie toate detaliile care sa ateste calitatea ridicata a lucrarilor.

Orice client poate verifica oricand stadiul lucrarilor urmarind pe site-ul dezvoltatorului sectiunea dedicata care este actualizata periodic cu imagini de pe santier. Bineinteles ca daca va veti hotari sa deveniti clientii shantilake, puteti sa vizitati santierul si sa discutati cu inginerii sau arhitectii care se ocupa de proiect si aflati orice detaliu al constructiilor.

Ca sa va faceti o idee detaliata asupra lucrarilor efectuate trebuie sa stiti si materialele care sunt folosite la acestea. Peretii sunt din caramida Porotherm de 25 cm, finisaj caparol. Fatada are un termosistem de 10 cm, plasa de fibra,, tencuieli decorative de tip acrilic, balustradele sunt din inox si partial din inox + sticla.

Referitor la peretii interiori acestia sunt din caramida porotherm de 11.5 cm. Tencuielile mecanizate sunt Apla alb, glet Apla, iar zugravelile interioare sunt lavabile caparol alb. Geamurile sunt profil salamander cu 5 camere, acestea fiind tripane low-e, four season. Pardoseala este din parchet de 12 mm, adus din Germania. Sistemul termic este extrem de eficient. Se bazeaza pe centrale de tip Buderus si pe incalzire pardoseala Oventrop Germania.

Finisajele la bai si bucatarii reprezinta un alt atu al apartamentelor din complexul shantilake. Acestea sunt finisaje de calitate cu gresie si faianta gardena orchidea. Obiectele sanitare sunt produse de firmele Axxa si Viega Italia.

Spatiile comune sunt din granit acesta fiind dupa cum stiu majoritatea dintre dumneavoastra extrem de rezistent. Usile sunt de calitate, la interior fiind de tip HDF, iar cea de la exterior este blindata, acestea fiind de provenienta din Italia. Toate aceste materiale vin in completarea imaginii unui apartament de vis pe care puteti sa il achizitionati in aceasta zona extrem de linistita din nordul Bucurestiului.

0 Shares
You May Also Like