De ce ar fi bine sa iti cumperi un laptop refurbished?

0 Shares
0
0
0

Acum mai multi ani de zile, toti cei care isi doreau un echipament pe care sa il utilizeze acasa in diferite scopuri, isi cumparau un PC. Erau destul de putini cei care alegeau si la acea vreme un laptop.

Ei bine, se pare ca odata cu trecerea timpului lucrurile s-au schimbat foarte mult, astfel ca in prezent, din ce in ce mai multi utilizatori isi cumpara un laptop atunci cand au nevoie de un echipament pe care sa il utilizeze acasa.

Acest lucru este si normal in conditiile in care un laptop poate avea aceleasi performante, daca nu chiar performante superioare unui PC. Deasemenea faptul ca poti purta peste tot cu tine prin casa si nu numai echipamentul, este un alt motiv intemeiat care te poate determina sa iti alegi un astfel de echipament.

Ei bine, atunci cand esti in cautarea unui laptop, poti sa gasesti modele noi, second hand sau refurbished, insa inainte de toate trebuie sa iti stabilesti bugetul, iar apoi asteptarile pe care le vei avea de la produs.

In cazul in care nu ai de gand sa investesti bani multi pentru a achizitiona un laptop, poti alege un produs second hand, pentru ca este ieftin, si poate sa functioneze fara probleme. Trebuie sa verifici insa in acest caz bateria si incarcatorul. Daca acesta nu este bun, poti alege un incarcator laptop auto, astfel ca iti poti incarca laptopul si cand esti in masina, sau un incarcator simplu.

Un laptop nou cu siguranta ar fi o alegere buna datorita performantelor echipamentului, insa cu siguranta pretul nu va fi unul foarte atractiv.

In aceste conditii cel mai bine ar fi sa iti indrepti atentia spre un echipament refurbished. Un astfel de laptop este unul foarte performant, iar in anumite cazuri, un laptop refurbished poate sa depaseasca performantele unui laptop nou.

Un echipament de acest gen, a fost achizitionat in leasing de catre o companie oarecare, iar dupa ce a expirat contractul de leasing, echipamentul a fost inapoiat producatorului, unde a fost testat si reconditionat, iar mai apoi testat din nou, inainte de a fi scos la vanzare.

Asadar, cu siguranta un echipament refurbished nu are cum sa nu fie de o calitate superioara, atata timp cat a fost testat si atunci cand a ajuns prima data in service-ul producatorului, pentru ca mai apoi sa fie testat si dupa ce a fost supus procesului de reconditionare.

Ei bine, cu toate astea, la inceput nu foarte multa lume isi cumpara echipamente refurbished, deoarece lumea necunoscand in totalitate ce inseamna un laptop refurbished, confunda aceste echipamente cu produsele second hand.

Odata cu trecerea timpului, produsele refurbished au inceput sa se vanda din ce in ce mai des, iar oamenii fiind foarte multumiti de calitatea echipamentelor cumparate, le recomandau si cunoscutilor sa isi indrepte atentia asupra acestui tip de echipamente, iar astfel laptopurile refurbished au ajuns sa fie cele mai cautate de pe piata.

Deci, atunci cand ai de gand sa iti cumperi un laptop performant si nu foarte scump, cu siguranta un laptop refurbished este alegerea ideala pentru tine.

0 Shares
You May Also Like