De ce este indicat sa purtati bijuterii din argint?

0 Shares
0
0
0

Bijuteriile din argint sun preferate de catre foarte multe persoane atat datorita frumusetii lor, cat si datorita beneficiilor pe care argintul le are asupra sanatatii. In plus, la casele de amanet bijuterii, se pot gasi diferite bijuterii din argint la preturi foarte atractive.

Tot la casele de amanet se pot prezenta si persoanele care detin bijuterii din argint, si pe care isi doresc sa le vanda. In continuare vom discuta despre aceste bijuterii, si vom vedea de ce este indicat sa le purtati.

Ce face argintul pentru sanatatea ta?

Argintul are numeroase proprietati de sanatate care au fost folosite de-a lungul timpului si culturii. Este un puternic agent antimicrobian care ajuta la prevenirea racelii si a gripei, vindecarea ranilor si ingrijirea pielii. Argintul ajuta, de asemenea, la reglarea si circulatia interna a caldurii. Cand este aplicat in cantitatea si maniera potrivita, argintul ofera, de asemenea, protectie impotriva radiatiilor electromagnetice daunatoare de la telefoanele mobile si alte electronice. 

Tocmai din acest motiv, este indicat ca fiecare persoana sa poarte cel putin un lantisor din argint si o bratara sau un inel si o bratara din argint sau un lantisor si un inel din argint.

Cum functioneaza?

Beneficiile argintului sunt derivate din conductivitatea sa electrica si termica, adica capacitatea sa de a genera un camp electric care distribuie energie electrica si caldura in jurul corpului. Ionii de argint incarcati pozitiv creeaza un camp conductor care reflecta radiatia electromagnetica departe de corp, la fel cum oglinda reflecta lumina. Acest camp stimuleaza conductivitatea existenta a organismului, imbunatatind circulatia sangelui, echilibrul de temperatura si vindecarea generala.

Acesti ioni de argint pozitiv se leaga de asemenea de receptorii de oxigen incarcati negativ in bacterii, destabilizandu-si enzimele metabolice si determinandu-i sa se sufoca.

Cum poti purta argint pentru a culege aceste beneficii?

Argintul poate fi purtat pe piele, unde este capabil sa interactioneze cu conductivitatea naturala a pielii tale si sa ofere cele mai multe beneficii pentru eventuale iritatii ale pielii, probleme de circulatie sau dezechilibru de temperatura. Purtarea imbracamintei din argint  ofera exterior un „scut” impotriva germenilor si bacteriilor de zi cu zi, precum si radiatiilor electromagnetice, dar ii lipseste aceste alte avantaje personale.

In ce situatii te-ar avantaja cel mai bine sa porti argint?

Argintul este cel mai bine sa fie purtat atunci cand fie sistemul imunitar este slab, fie cand corpul se confrunta cu un mediu deosebit de dificil, cum ar fi calatoriile, mediile urbane toxice sau spatiile de birou hiperconectate, in care ne confruntam cu o expunere crescuta atat la germeni, cat si la electronice.

Purtand  manusi de argint in timp ce lucrati pe laptop, de exemplu, va va imbunatati in mod semnificativ confortul, energia si imunitatea, blocand expunerea incheieturii mainii la campurile electrice ale laptopului, precum si prevenirea raspandirii racelilor de birou. Purtarea de argint in avion sau in timpul calatoriei va mentine curat si fara germeni, adaugandu-va totodata confortul general.

Ce puteti combina cu argintul pentru a profita la maxim de asta?

Argintul este combinat cel mai bine cu un stil de viata sanatos, activ, care include activitatea fizica, precum si exercitii mentale precum meditatia, vizualizarea si gandirea pozitiva.

0 Shares
You May Also Like