De ce sa alegem papioane copii?

0 Shares
0
0
0

La moda in urma cu cativa ani, papioanele au revenit in voga. Sunt foarte cautate atat printre cei mici cat si prin randul adultilor, acestea avand rolul de a da o nota de eleganta si originalitate. Acestea scot din anonimat pe oricine le poarta.

Fie ca vorbim de barbati sau femei, toti isi gasesc modelul si culoarea potrivite cu propria personalitate, pentru starea in care se afla, pentru firea personala sau pentru un eveniment special. Inainte, papionul era asociat cu barbatul, insa moda a prins contur si in randul femeilor care nu se sfiesc sa poarte un astfel de accesoriu.

Pe piata, papioane sunt de diferite marimi, culori si desene, acestea din urma fiind la mare cautare. Sunt si firme care confectioneaza aceste accesorii la comanda clientului si cu desenul propus de acesta. Animatiile sunt printre cele mai cauatte cand vine vorba de modelele de pe papioane, astfel ca sunt si papioane copii foarte amuzante.

Chic este cuvantul ce descrie persoana ce il poarta indiferent de varsta pe care o are. Fiecare client isi poate pune pe papion ce accesoriu isi doreste, iar preturile sunt in functie de material si dimensiuni. Pretul unui papion incepe de la 40 de lei si poate ajunge pana la cateva sute de lei.

Cei care confectioneaza astfel de accesorii spun ca papionul trebuie sa fie în concordanta cu fata persoanei care il poarta, adica sa o incadreze perfect. In ceea ce priveste masura acestuia, cea standard este de 12 centimetri cu sase sau opt centimetri, insa asta depinde de cat de deschis este papionul si de modelul pe care il are.

Papioane pentru cei mici

Cand vine vorba de accesorii la moda, nici intr-un caz cei mici nu pot fi trecuti cu vederea. Papioane copii sunt si ele la moda si orice copil a purtat macar o data asa ceva la gat.

Asortat la o camasa, blugi si adidasi, acest look face din copil un adevarat fashionist care va atrage toate privirile. Papioane copii pot fi comandate si de pe Internet, acolo unde preturile sunt ceva mai mici decat in magazinele de specialitate.

Daca veti cumpara mai multe produse, puteti beneficia si de reduceri consistente. Papioane copii pot fi facute cadou si altor copii in cazul in care veti cumpara mai multe si nu veti sti ce sa faceti cu ele. Papioane copii pot incepe a fi purtate inca de la varsta de doi sau trei ani si puteti comanda si pentru ocazii special ca nunti sau botezuri cu tematica.

Veti fi foarte apreciati pentru indrazneala de a purta cee ace va defineste, mai ales ca aceste alegeri va dau o nota de originalitate. Orice producator trebuie sa tina cont de dorintele clientilor daca vor sa si-i pastreze si acestia sa devina clienti fideli.

0 Shares
You May Also Like