De unde sa iti cumperi un laptop bun?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta te vei intreba de unde sa iti cumperi un laptop bun daca in momentul de fata esti in cautarea unui astfel de echipament.

Atunci cand cauti un laptop bun, in primul rand trebuie sa stii ce asteptari vei avea de la produsul respectiv, pentru ca daca vei folosi echipamentul doar pentru a naviga pe internet sau pentru a asculta muzica, atunci cu siguranta iti poti indrepta atentia spre orice laptop, pentru ca il vei putea considera ca fiind un echipament bun.

In momentul in care ai alte asteptari de la un laptop si il vei folosi la locul de munca, sau de ce nu pentru a lucra de acasa, sau pentru a realiza tot felul de proiecte pentru facultate, sau de ce nu pentru a utiliza tot felul de programe, atunci in mod evident vei avea nevoie de un laptop mai performant.

Ei bine, trebuie sa stii ca pe piata de laptopuri, atat de la noi din tara cat si din strainatate, se gasesc trei categorii de  laptopuri, si anume: laptopuri noi, laptopuri second hand , si cea mai noua categorie aparuta pe piata, laptopuri refurbished.

In cazul in care vei avea nevoie de un laptop doar pentru a-l utiliza dupa cum am mai spus mai sus, pentru a asculta muzica ori pentru a naviga pe internet, atunci vei putea opta fara indoiala pentru un echipament second hand, deoarece nu are rost sa investesti prea multi bani intr-un echipament pe care il folosesti doar in aceste scopuri.

Daca vrei un echipament pe care sa il poti folosi pentru gamming, sau pentru a-l folosi cu alte scopuri care inseamna ca vei solicita destul de mult dispozitivul, atunci fie alegi sa iti cumperi un laptop nou, fie te orientezi spre un laptop refurbished.

Pentru a folosi echipamentul pentru gamming, ideal ar fi sa alegi un laptop nou, dar in celelalte scopuri poti sa folosesti un echipament refurbished fara nici o problema. Pentru gamming trebuie un echipament nou deoarece de obicei laptopurile care sunt destinate pentru gamming au componentele mai performante, si sunt si mult mai scumpe.

Daca te intrebi de ce ai alege un model refurbished, trebuie sa stii ca aceste echipamente sunt extrem de performante, si de multe ori sunt mult mai apreciate decat echipamentele noi.

Un mare avantaj pe care il au aceste laptopuri este faptul ca sunt mai ieftine decat echipamentele noi, si deasemenea poti sa beneficiezi si de o perioada de garantie de pana la trei sau cinci ani, sau in anumite cazuri garantia poate sa fie pe viata.

Ei bine, in cazul in care vei alege un model care are o garantie valabila pe viata, atunci nu va mai trebui sa iti faci griji in momentul in care dispozitivul va avea probleme, pentru ca nu vei suporta tu costurile reparatiei.

Deci, pentru a alege un laptop bun, in primul rand trebuie sa stii precis scopurile pe care le urmaresti, si la ce intrebuintari vei supune echipamentul, iar mai apoi, trebuie sa alegi un produs de la o firma renumita, in cazul in care iti doresti un laptop de calitate superioara.

0 Shares
You May Also Like