Despre consumabile pc intr-o era dedicata tehnologiei

0 Shares
0
0
0

Intr-o perioada in care tehnologia inseamna comunicare, job-uri, servicii si oportunitati, nevoia de consumabile pc este intotdeauna activa. Magazinul Mival Group ofera gama variata de componente pentru pc, laptop si servere, la preturi accesibile.

Firma doreste sa dezvolte prezenta pe piata drept furnizor pentru acestea, insa si pentru servicii de reciclare sau service echipamente de birou. Detine o structura organizatorica flexibila si profesionista, personal motivat si de inalta calificare.

Astfel, principiile pe care se bazeaza activitatea consta in optimizarea permanenta a nivelului calitativ al serviciilor, concentrarea tuturor resurselor in vederea depasirii asteptarilor clientilor, conformarea cu legislatia in vigoare si reducerea consumurilor de resurse naturale.

De asemenea, se doreste promovarea de practici de mediu mai bune in relatiile cu partenerii, sporirea increderii beneficiarilor, in aceeasi masura cu marirea segmentului de piata pe care firma il ocupa. Este urmarita diversificarea gamei de produse, promptitudinea in afacerile incheiate si respectarea termenelor contractuale, la fel ca si loialitatea fata de partenerii de afaceri.

Obiectivele strategice ale Mival Group tin de cresterea cifrei de afaceri cu minim 30% fata de anul precedent, mentinerea portofoliului de clienti si atragerea de clienti noi, cresterea nivelului calitativ al serviciilor prin instruirea permanenta a personalului si extinderea departamentului propriu de vanzari.

Pentru respectarea principiilor si atingerea obiectivelor firmei, managementul la cel mai inalt nivel se implica direct si se angajeaza pentru asigurarea respectarii si depasirii cerintelor clientilor, pentru prevenirea poluarii si imbunatatirea continua a Sistemului de Management al Calitatii si Mediului.

Marcile de echipamente puse la dispozitie sunt Apple, Asus, Brother, Canon sau Acer. Pentru consumabile pc, ai in oferta, de la mouse de diverse categorii, la placute de memorie, baterii si diverse componente pentru imprimante, cartuse sau tonere.

In orice tip de afacere pe care o ai, este necesar sa pui la dispozitia clientilor produse de calitate, ofertele sunt de fiecare data la concurenta si ai nevoie sa cunosti temeinic obiectele de care ai nevoie si modalitate corecta de utilizare ori functionare. Dezvoltarea unei afaceri este in stransa legatura cu satisfacerea clientului, cu rapiditatea raspunderii la cerintelor acestuia.

0 Shares
You May Also Like