Ecranul tactil Surface Hub se afla printrele noutatile Microsoft

0 Shares
0
0
0

Tehnologia tactila nu mai surprinde pe nimeni astazi atunci cand este vorba despre un dispozitiv portabil. Persoanele care detin un smartphone cu ecran tactil se pot bucura de o utilizare confortabila a dispozitivului, motiv pentru care aceste tipuri de telefoane reprezinta prima alegere pentru multi utilizatori.

Chiar si atunci cand touchscreen-ul telefonului dumneavoastra inceteaza sa mai functioneze, nu trebuie sa va ingrijorati. Trebuie doar sa accesati un magazin online, precum este www.magazingsm.ro, sau sa mergeti in magazinele fizice, pentru a cumpara un touchscreen nou si a-l inlocui. Mai mult decat atat, montarea unui nou touchscreen este un proces pe care il puteti realiza singuri, de acasa.

Daca aparitia unui nou telefon Samsung cu ecran tactil nu mai impresioneaza pe nimeni, lansarea monitorului Surface Hub a fost o surpriza deosebit de placuta pentru amatorii de tehnologie. Acesta este un monitor Smart echipat cu un calculator care foloseste Windows 10 si care se remarca prin multiple optiuni de conectivitate.

Microsoft Surface Hub dispune de un ecran tactil cu o diagonala de 84 inch, o rezolutie 4 k si o suprafata tactila speciala. Aceasta permite utilizatorului posibilitatea de a folosi mai multe instrumente pentru desen, fiind astfel o versiune digitala a obisnuitelor tablete.  Datorita faptului ca este echipat cu un PC Windows 10, Surface Hub ofera diferite functii, precum utilizarea OneNote pentru trimiterea notitelor sau folosirea serviciilor Skype.

Alte dotari ale acestui ecran Microsoft constau in doua camere foto, interfete HDMI, Wi-Fi, NFC si un ansamblu de microfoane cu acoperire directionala larga. Chiar daca in prezent aparitia acestor televizoare inca mai impresioneaza, exista posibilitatea ca peste cativa ani sa fie utilizate la scara larga. La fel s-a intamplat si cu primul telefon care a adoptat tehnologia touchscreen.

Daca la inceput astfel de telefoane erau intalnite doar in sectorul business, dupa ce Apple a lansat iPhone, care a devenit primul telefon cu touchscreen ce s-a bucurat de notorietate, a crescut numarul smartphone-urilor cu ecrane tactile.

La data de 21 ianuarie Microsoft a lansat dispozitivul HoloLens impreuna cu monitorul Surface Hubs. Acest dispozitiv reprezinta de fapt o pereche de ochelari cu lentile transparente, care poate proiecta utilizatorului un continut multimedia, asemeni hologramelor din filmele S.F.

HoloLens a atras atentia iubitorilor de tehnologie, iar cu ajutorul acestui dispozitiv se poate proiecta un clip video pe un perete sau o fereastra Skype in fata utilizatorului. Extrem de interesant este faptul ca utilizatorul poate interactiona cu proiectiile video ca in filmele de la Hollywood.

Este posibil ca inainte de finalul anului 2015 sa putem cumpara un headset holografic, iar momentul acesta este mult asteptat de catre toti cei care doresc sa testeze HoloLens. Pana atunci putem sa ne multumim cu cele mai performante smartphone-uri existente pe piata.

Chiar si in cazul in care telefonul inteligent necesita anumite reparatii, putem accesa diferite site-uri, precum este Magazingsm.ro, pentru a cumpara un nou touchscreen  si alte accesorii. Astfel, putem prelungi durata de viata a dispozitivelor portabile, fara sa facem investitii foarte mari.

0 Shares
You May Also Like