Este bun un laptop second hand?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta raspunsul pentru intrebarea “Este bun un laptop second hand?” poate sa fie diferit de la un utilizator la altul, si de la un caz la altul, in functie de mai multe aspecte importante, pe care le vom dezbate in cele ce urmeaza.

De exemplu, pentru un utilizator care foloseste laptopul pentru gamming, atunci cu siguranta un laptop second hand nu este bun, si nici un laptop ieftin nu este util.

De ce? Pentru ca pentru gamming, este nevoie mai tot timpul de un echipament nou, si care sa fie cat se poate de performant, pentru ca jocurile noi au nevoie de specificatii din ce in ce mai bune.

In schimb, pentru utilizatorii care nu au de gand sa foloseasca echipamentul pentru gamming, si anumite modele de laptopuri ieftine pot sa fie foarte utile.

De exemplu, in cazul celor care au de gand sa isi cumpere un laptop pe care sa nu il foloseasca foarte mult, nici ideea de a-si alege un echipament second hand nu ar fi una rea.

De ce? Pentru ca un laptop second hand poate sa fie folosit fara probleme pentru a naviga pe internet, pentru a viziona filme, pentru a asculta muzica, etc.

Ei bine, aceste intrebuintari le poate avea un laptop second hand daca stam sa discutam despre un echipament de generatie mai veche, pentru ca sunt si echipamente de geneatie mai noua, care sunt second hand si care deja sunt mai performante.

Sunt chiar si diferite firme care atunci cand cumpara echipamente pentru angajatii lor, se orienteaza spre laptopuri second hand, de generatie mai noua, cum ar fi laptopurile second hand i7, sau chiar si laptopurile second hand i5.

Acest lucru este si normal, mai ales atunci cand proprietarii afacerilor isi doresc laptopuri ieftine, dar care sa aiba specificatii tehnice remarcabile.

Si daca stam sa ne gandim mai bine, un laptop second hand care sa fie de ultima generatie, chiar daca aparent are un pret destul de mare tinand cont de faptul ca discutam totusi de un echipament second hand, este totusi mult mai ieftin decat exact acelasi tip de echipament, daca stam sa discutam despre un echipament nou.

Sunt insa si utilizatori care considera faptul ca echipamentele second hand nu sunt ideale pentru ei, nu neaparat datorita specificatiilor tehnice ale acestora, ci mai degraba pentru ca nu isi doresc un echipament second hand.

Daca acesti utilizatori nu isi permit nici un laptop nou si foarte performant, dar nu isi doresc nici unul second hand, atunci cu siguranta se pot indrepta spre un echipament refurbished, pentru ca acestea sunt laptopuri care vin cu specificatii tehnice remarcabile, dar cel mai important, sunt si laptopuri ieftine.

Ei bine, dupa cum se poate observa, in cazul utilizatorilor care au de gand sa isi cumpere un laptop pentru gamming, un echipament ieftin sau second hand cu siguranta nu poate fi util.

In schimb, se poate opta pentru laptopuri ieftine, chiar si pentru echipamente second hand, daca acestea pot sa satisfaca nevoile clientilor fara probleme.

0 Shares
You May Also Like