Experimenteaza o sesiune de gaming cu accesorii console inedite

0 Shares
0
0
0

Astazi vei descoperi un mod inedit de a experimenta jocurile pentru ca urmeaza sa afli lucruri interesante despre cateva accesorii console care iti vor oferi o experienta de gaming perfecta.

Vei afla cum sa folosesti pistolul de joc AR/VR, cum sa descarci aplicatii de joc si cum sa te bucuri de cea mai tare sesiune de gaming pe care ai putea s-o experimentezi.

Iti prezentam pistolul AR Shooting Gun joystick IPEGA PG-9082. Pentru inceput trebuie sa descarci aplicatiile de joc, iar daca folosesti sistemul Android, cauta AR GUN in Google Play Store. Daca folosesti in schimb sistemul de operare mobil iOS trebuie sa cauti AR GUN in App Store. De asemenea poti scana codul QR apoi sa urmaresti pasii indicati pentru a putea descarca jocul.

Detine conexiune la functia Bluetooth, este suficient sa pornesti functia din setarile telefonului si nu va fi nevoie sa selectezi dispozitivul, intri in joc si va aparea cautarea AR GUN. Ceea ce va trebui sa faci in continuare este sa apesi butonul de tragere al pistolului pentru o secunda, iar butonul LED de cautare a dispozitivului Bluetooth va incepe imediat sa clipeasca. O data ce se conecteaza, butonul LED de cautare se va aprinde si va fi gata de folosire.

In cazul in care doresti sa schimbi conexiunea la un alt telefon mobil, este indicat sa opresti functia Bluetooth a conexiunii anterioare. Functia de Wake-Up va seta telefonul sa intre in modul Sleep atunci cand nu este folosit timp de un minut.

Este de ajuns sa apesi butonul de tragere pentru a te reconecta. Incarcarea pistolului presupune sa folosesti cablul de incarcare, care este inclus in pachet. Vei conecta pistolul la un port de incarcare USB DV 5V cu cablul inclus in pachet.

Ledul de incarcare de culoarea rosu se va aprinde in momentul in care device-ul se afla la incarcat si se va stinge odata cu incarcarea completa a acestuia. Timpul estimat incarcarii complete este de aproximativ doua ore.

Printre principalele caracteristici ale acestui accesoriu inedit se afla asa cum am mentionat anterior: conexiune Bluetooth Wireless, suporta sisteme Android 4.4.4. iOS 7 dar si versiuni anterioare. Detine functie de vibratie, suporta telefoane cu dimensiuni ale display-ului intre 4 si 6 inch, are o putere maxima cu bateria Li-ion reincarcabila de 300 mAh, functie de incarcare rapida Quick Charge si suporta o folosire continua de pana la 15 ore.

Incearca asadar o experienta de gaming ce iti va crea un sentiment real, dinamic si imersiv cu pistolul AR Shooting Gun joystick IPEGA PG-9082 de la Magline!

0 Shares
You May Also Like