Geanta care te va cuceri anul acesta – o gasesti la Zevo

0 Shares
0
0
0

Un concept abordat cu succes de publicul feminin larg astazi este geanta rucsac, o combinatie inteligenta intre cele doua, cu scop functional si estetic totodata. Unele femei pun un accent deosebit pe cum este compartimentata o geanta, altele pe estetica, pe stil si asa mai departe.

Fiecare are propriile pretentii vizavi de acest accesoriu pana la urma cu rol indispensabil in viata oricarei femei. Este si motivul pentru care a aparut geanta rucsac, un stil regasit cu succes in colectiile de la Zevo. Este un producator autohton de genti si incaltaminte din piele, ale carui produse le poti vizualiza in detaliu pe site-ul zevo.ro.

Ca si in cazul hainelor, o geanta o vei alege tinand cont de anumite considerente, avand o serie de criterii pe care iti axezi achizitia. Iata care sunt aspectele care fac din geanta rucsac de la Zevo o vedeta in 2020.

Dimensiunea gentii

Pentru ca stii exact de cat spatiu ai nevoie in geanta, primul lucru pe care il vei urmari cand alegi geanta rucsac este dimensiunea acesteia.

Desigur, nu vei gasi un model care sa echivaleze spatiul unui clutch, care e practic mai mult un portofel, in care iei la tine minimul de cosmetice necesar, de exemplu – un ruj, o oglinda. Mai degraba dimensiuni ca cele ale modelului Anca, pe care il regasesti pe Zevo sunt reprezentative pentru acest tip de genti.

Culoarea potrivita

Te vei raporta  bineinteles la garderoba ta, la culoarea care predomina, daca intentionezi sa o porti zi de zi. Daca e pentru ocazii mai deosebite, atunci vei miza pe o culoare usor de adoptat la cromatici diverse.

In acest sens, acelasi model mai sus mentionat il gasesti la Zevo intr-o varietate de nuante. Se deosebesc si printr-o textura deosebita a pielii din care sunt confectionate – un glitter elegant si fin, ce denota rafinament.

Purtarea gentii rucsac

Un model 2 in 1 de acest tip este deosebit de practic si se subintelege de ce. Indiferent de stilul in care alegi sa il porti, pielea moale la atingere si finisajul ei special, iti va oferi confortul de care ai nevoie.

Produsele de la Zevo vin si cu avantajul durabilitatii, intrucat sunt produse cu pasiune, intr-o fabrica din Italia, sub atentia unor specialisti in acest domeniu de productie. In conditiile in care ai o zi mai incarcata si ca atare la fel va fi si geanta, nu e cazul sa iti faci deci griji legate de rezistenta, pentru ca o astfel de geanta rucsac iti va oferi sustinerea necesara.

De ce sa alegi geanta rucsac de la Zevo?

Daca doresti ca investitia pe care o faci in acest sens sa merite, atunci vei prefera modelele de la Zevo. Atat pielea naturala folosita in confectionarea lor, cat si atentia la cusaturi, de la detalii, sunt de admirat.

Ai de altfel si un echilibru in ceea ce priveste calitatea reflectata de geanta si pretul platit pentru ea. Descopera modelele de pe Zevo.ro si alege-ti favorita.

0 Shares
You May Also Like