Husele, mereu in pas cu moda

0 Shares
0
0
0

Carcasele si husele sunt un mod de protectie al telefonului mobil. Carcasele pot fi realizate din diferite materiale, cum ar fi: silicon, plastic dur sau TPU (poliuretan termoplastic).

In cazul folosirii carcaselor realizate din silicon, trebuie stiut ca acestea sunt flexibile si foarte usor de manevrat. De ce acest lucru? Deoarece siliconul este un material cu proprietati termostabile si termoconductibilitate mica, carcasele din silicon pot avea o functionare eficienta si in mediile unde temperatura este ridicata.

Acestea sunt realizate in functie de modelul de telefon, pentru care sunt folosite. De exemplu, daca telefonul caruia trebuie sa ii asigure protectia este prevazut cu butoane pe margine, atunci si ele sunt prevazute cu un spatiu liber pe acea margine, in scopul de a se putea folosi cu usurinta, acele butoane.

Carcasele de telefoane de silicon sunt foarte rezistente, in special la impactul cu solul, deoarece siliconul este un material care are proprietatea de a amortiza si este si foarte elastic. In cazul carcaselor de silicon mai vechi, se punea problema acumularii de praf pe suprafata acestora, insa in cazul celor fabricate in zilele acestea, problema prafului a devenit doar un mit, deoarece acum se fabrica carcasele de silicon andti-dust, care ofera o maxima protectie impotriva prafului.

Daca se pune problema esteticii acestor tipuri de carcase, este bine de stiut ca ele sunt create in pas cu moda si pot fi chiar si personalizate foarte usor, deci acesta nu ar trebui sa fie un impediment impotriva achizitionarii lor.

La fel ca si in cazul carcaselor din silicon, si cele realizate din plastic dur sunt un tip de carcase foarte rezistente la cazaturi si impacturi, insa sunt mult mai predispuse la zgarieturi. Un avantaj al acestora, care le face dorite de cei cu simt estetic, este acela ca ele pot fi personalizate foarte usor si se gasesc intr-o varietate mare de culori.

La fel ca si carcasele, si husele de telefon pot adauga acestuia o maxima siguranta. De exemplu, husele de telefon realizate din plastic sunt foarte rezistente la cazaturi sau lovituri, deoarece plasticul din care acestea sunt realizate este unul dur si foarte rezistent.

Daca se doreste aducerea unei infrumusetari a telefonului mobil se poate opta, insa pentru o husa lg de piele de tip coperta. Aceasta este ideala pentru tipurile de smartphone-uri, aparute in ziua de azi si confera o nota de maxima siguranta telefonului mobil.

Daca se doreste ca telefonul detinut sa fie in pas cu moda, se poate opta pentru o husa realizata din carton, deoarece acest tip de huse sunt doar pentru a oferi o nota estetica telefonului mobil, nicidecum de a-l proteja de un factor care il poate deteriora.

Deci husele de telefon pot fi privite si pentru nota estetica pe care o pot adauga unui gadget, nu doar pentru proprietatile lor de protectie.

0 Shares
You May Also Like