Idei si recomandari pentru un botez reusit

0 Shares
0
0
0

Pentru a avea un botez reusit nu uitati de ursitoare. Ele sunt cele care va fac petrecerea sa iasa din tipare si care creaza atmosfera magica la un botez. Pentru cele mai bune preturi si personal profesionist noi va recomandam www.Ursulla.ro. Mai departe va dam toate sfaturile necesare pentru a avea un botez reusit.

Trimiteti invitatii. In functie de formalitatea botezului, poate doriti sa trimiteti invitatii sau pur si simplu sa informati oaspetii despre eveniment. Asigurati-va ca trimiteti invitatiile sau informatiile cu cel putin trei pana la patru saptamani inainte de botez, pentru a va asigura ca oamenii le pot include in plan sau  isi pot rearanja programul.

Informati oaspetii despre orice politica in ceea ce priveste cadourile. De exemplu, poti scrie “fara daruri, te rog” pe invitatie daca vrei doar ca oamenii sa se bucure de ceremonie si celebrarea botezului.

Lasa oaspetii  sa stie daca pot participa si copiii si daca ati inclus supraveghetori sau activitati pentru tinerii oaspeti.

Luati in considerare includerea elementelor ce tin de traditii. Botezul poate fi un moment special pentru a onora traditiile familiei si ale confesiunii din care faceti parte. Includeti toate elementele pe care le doriti in ceremonie pentru a face petrecerea mai speciala si mai interesanta. Poate doriti sa alegeti o rochie de botez speciala sau sa spuneti o rugaciune specifica.

Inchiriati un fotograf. In functie de marimea si formalitatea botezului, poate doriti sa angajati un fotograf, un furnizor de decoratiuni si preparate pentru petreceri sau chiar o persoana care sa transporte invitatii. Aceste elemente pot face ziua sa se desfasoare mai usor si sa fie mai placuta pentru voi.

Inainte de a angaja un fotograf asigurati-va ca biserica permite fotografiile in interior. Faceti cunostinta cu un fotograf daca doriti fotografii profesionale. De asemenea, puteti cere unui prieten sau unui membru al familiei sa faca poze in timpul ceremoniei si in timpul petrecerii.

Cu cateva zile inainte de botez, sunati la biserica si in oricare alte locuri pentru a confirma detaliile si orice nelamuriri mai aveti. Acest lucru va poate asigura ca totul este gata si pus la punct in ziua botezului.

Faceti  planuri de urgenta pentru cazul in care este posibil sa se anuleze ceva, cum ar fi o anumita biserica sau un anumit preot.

Rezervati un loc de intalnire. Poate doriti sa gazduiti o receptie sau o masa dupa botez pentru a sarbatori ziua. Biserica poate avea facilitati sau puteti rezerva un alt loc de petrecere.

Luati in considerare factori precum numarul de invitati, mai ales daca participa copiii. Locul de desfasurare ar trebui sa poata gazdui confortabil fiecare persoana. Gasiti o locatie in apropierea bisericii, astfel incat dvs. si oaspetii dvs., inclusiv preotul, sa puteti participa cu usurinta si rapid la petrecere.

Selectati meniul. Decideti la ce fel de mancare si bautura doriti sa serviti la petrecere. Mentineti meniul compatibil cu formalitatea serviciului de botez si cu varsta persoanei botezate.

Decideti cu privire la anumite alimente si daca doriti sa luati un doar gustari reci sau un meniu complet. Puteti sa luati in considerare servirea unor preparate din miel, pe care multi crestini il asociaza cu Iisus. In cazul in care copiii participa, puteti face un amestec de alimente pentru adulti si copii.

0 Shares
You May Also Like