Incaltaminte – practicalitate si estetic

0 Shares
0
0
0

Incaltamintea a devenit o parte din viata noastra, o parte practica si o parte estetica, sunt obiecte de care avem nevoie in fiecare zi, chiar daca stam in casa, tot avem nevoie de o pereche de slapi si acestia intra in categoria de incaltaminte.

Iar daca iesim afara niciodata nu ne trece prin minte sa sarim peste partea cu incaltatul. Este de fapt primul lucru pe care il facem cand plecam oriunde, cand ne ridicam din pat, ne incaltam, ne protejam picioarele. Practic, acesta este rolul incaltamintei, sa ne protejeze picioarele. Diverse tipuri de incaltaminte in Arad gasesti la Selgros, de diferite tipuri, pentru variate activitati.

Insa, noi ca si oameni suntem fiinte complexe, si desi folosim incaltamintea si hainele pentru a ne proteja corpul, intr-o maniera practica, le folosim si pentru a ne exprima, pentru a ne pune in valore punctele forte, intr-o maniera estetica.

Nu exista cate o pereche de incaltamine pentru fiecare sezon, exista mii si zeci de mii de modele de incaltaminte, pentru barbati si mai ales pentru femei. O pereche de pantofi nu e doar o bucata de material care te protejeaza de frig, rece sau de asperitatile asfaltului, este un accesoriu, un obiect care face parte din personalitatea ta, din look-ul tau.

Cu toate acestea umblatul in picioarele goale este cel mai natural mod de a fi, cel putin asa se spune. Multi dintre noi am invatat sa umblam in picioarele goale, poate chiar ne-am petrecut o buna parte din copilarie fara pantofi.

Poate ca mai avem un sentiment eliberator cand suntem in picioarele goale, insa astazi pantofii nu mai sunt o optiune, sunt un lucru necesar. Picioarele noastre pot sa ne sustina cu usurinta si fara pantofi, nu avem nevoie de incaltaminte din acest punct de vedere, dar cum ar fi sa mergi pe strada, in parc, la munca fara incaltaminte?

Ti-ar fi frig, te-ai rani serios la picioare si cel mai probabil ai suferi destul de mult pe asfalt. In natura poate ca picioarele noastre sunt obisnuite sa fie libere, dar in jungla urbana au neaparata nevoie de incaltaminte.

Selgros Arad
Produse alimentare si nealimentare
Calea Radnei Nr. 294 Arad, 310 318 ,
RO
Tel: 0257 308 000
Fax: 0257 308 199

0 Shares
You May Also Like