Ingrediente speciale in organizarea unei nunti

0 Shares
0
0
0

Nu ma refer la ingrediente de tip culinar, ci la acele lucruri care fac diferenta la o nunta. Ar putea curge rauri de cerneala pentru a scrie cum sa organizezi cea mai tare nunta si sunt foarte multe lucruri de zis.

Insa nu despre asta voi vorbi, ci despre lucruri pe care le-am remarcat eu la nuntile la care am fost si care mi-au placut atat de mult, incat vreau sa folosesc macar una dintre ele la nunta mea. Eu m-am gandit sa apelez la serviciile unui magician pentru nunta, dar mai am si alte variante.

Cei care iti vor veni la nunta, cu siguranta au mai fost la cateva nunti care parca toate au fost la fel. Deja se gandesc poate ca si la nunta ta va fi aceeasi rutina si se vor gandi doar la ce vor manca sau bea, sau cu cine vor dansa. Cu toate astea, cu siguranta tu te-ai gandit ca vrei ca nunta ta sa fie unica. Atunci fa-o sa fie speciala!

Daca tot am pomenit deja de magician, voi incepe cu asta. Un magician pentru nunta poate sa apara spontan chiar in mijlocul invitatilor si sa ofere unul sau mai multe numere de magie. Cu siguranta invitatii vor ramane masca, pentru ca foarte putini s-ar astepta la un astfel de show. Eu am vazut un astfel de spectacol la o nunta si am ramas fara cuvinte.

Am inceput cu magicianul pentru ca mi se pare cea mai tare alegere, dar poti alege ce fel de show iti doresti. De exemplu, mi s-a parut interesanta o demonstratie de arte martiale la o nunta la care am fost, dar mirele avea si el centura neagra la karate, asa ca ma asteptasem deja la asta.

Ai putea sa creezi un moment special cu dansatori profestionisti, sau sa folosesti o cabina foto pentru ca invitatii sa isi face poze la minut. Idei sunt, trebuie doar puse in practica.

Eu voi alege magicianul si m-am gandit la un moment in care sa se opreasca brusc luminile in sala, dupa care sa apara magicianul in mijlocul salii si sa scoata doi porumbei albi din palarie. Apoi, sa mai faca niste trucuri care stie el ca prind la o nunta. Nunta mea va fi cu adevarat speciala.

0 Shares
You May Also Like