Intrebari pe care oamenii le pun despre cremare

0 Shares
0
0
0

Moartea este singurul lucru de care nimeni nu poate scapa. Cu totii stim cand ne-am nascut, insa nu putem afla cand murim, asa ca unii isi pot gasi sfarsitul in propria locuinta, altii pot pieri in accidente de circulatie, exista de-asemenea persoane care isi pot pierde viata la munca sau intr-o vacanta in strainatate.

Indiferent de motul in care o persoana isi pierde viata, familia greu incercata va dori sa beneficieze de top servicii funerare 07funerare.ro, pentru ca atunci cand o asemenea tragedie are loc, serviciile funerare sunt necesare.

In primul rand, daca persoana decedata moare acasa, dupa ce se constata decesul si se obtine certificatul de deces, este necesar ca trupul neinsufletit sa fie transportat la capela daca urmeaza sa fie inmormantat, sau la crematoriu daca are loc incinerarea decedatului. Un asemenea transport nu poate fi realizat decat de catre o firma de servicii funerare.

Apoi, firma de servicii funerare este cea de la care familia greu incercata poate achizitiona sicriul in care va fi asezat trupul neinsufletit, este de-asemenea cea care se va ocupa de imbalsamarea decedatului dar si de alte aspecte. Totodata, o asemenea firma se poate ocupa de intocmirea si depunerea dosarului pentru ca familia greu incercata sa beneficieze de ajutorul de deces.

Familia greu incercata, poate opta pentru incinerarea persoanei decedate, mai ales daca asta a fost ultima dorinta a defunctului, iar in continuare vom discuta despre acest aspect.

Intrebari pe care oamenii le pun despre cremare:

Cremarea este mai draga decat inmormantarea?

In general, cremarea este mai ieftina decat inhumarea, asa ca nu trebuie sa fie pentru nimeni o surpriza daca familiile care nu au o situatie financiara foarte buna, aleg sa isi incinereze decedatii in loc sa ii ingroape.

Exista grupuri religioase care nu permit cremarea?

Da, cremarea este interzisa de evreii ortodocsi, de majoritatea credintelor ortodoxe, de musulmani, precum si de alte religii. Majoritatea denumirilor crestine permit incinerarea, inclusiv Biserica Romano-Catolica. Cremarea este metoda normala a sikhilor, a hindusilor, a pacientilor si a budistilor.

Ce se intampla cu manerele si armaturile de pe sicriu?

Unele crematorii elimina armaturile din cauza efectului negativ pe care compozitia lor chimica il poate lasa pe camerele de incinerare si, de asemenea, pentru ca licentele emise de Autoritatea pentru Protectia Mediului necesita acest lucru. Orice armatura eliminata este distrusa de crematoriu.

Ce se intampla cu metalele pretioase si alte metale?

Crematoriile moderne functioneaza intre 660 ° C si 1000 ° C, la aceste temperaturi metalele sunt contopite impreuna cu alte contoare, astfel incat acestea sunt necunoscute si nu au o valoare de salvare. Orice material metalic rezultat dintr-o incineratie este eliminat in conformitate cu instructiunile autoritatii de incinerare.

Mai mult de un sicriu este creat simultan intr-un cremator?

Nu, doar un sicriu este cremat simultan. Singurele exceptii permise de la aceasta regula sunt in cazul unei mame si a unui bebelus sau a unor copii gemeni, cand unii crematoriile vor accepta amandoua persoane in acelasi sicriu, daca urmatorii dintre rude vor solicita cremarea impreuna.

Obtin cenusa de cremare potrivita?

Da, fiecare sicriu este identificat si un element de identitate este plasat pe partea exterioara a crematorului imediat ce sicriul este introdus in el. Acest lable ramane acolo pana cand se elimina ramasitele si se transfera in tava de racire, care apoi se duce in sala de pregatire. Aceasta lable ramane cu ramasitele pana cand sunt introduse intr-un recipient care este apoi completat si cu identificarea. Deoarece fiecare camera de incinerare va accepta doar un sicriu si ramasitele trebuie eliminate dupa ce crematorul este folosit din nou, toate ramasitele cremate sunt pastrate separate pe tot parcursul procesului.

Ce se poate intampla cu ramasitele cremate?

O memorie poate fi amenajata in terenul cimitirului, unii prefera sa pastreze cenusa, in timp ce unii solicita sa fie imprastiate.

Pot pastra resturile cremate daca vreau sau trebuie sa le elimin?

In cele mai multe cazuri, eliminarea resturilor cremate este responsabilitatea membrilor familiei greu incercate. Acestia pot pastra ramasitele cremate sau pot aranja un moment de pomenire pomenire. Un memorial ofera familiei si prietenilor un loc in care isi pot arata respectul fata de defunct.

In incheiere precizam faptul ca familia greu incercata are nevoie de servicii funerare si atunci cand isi ingroapa membrul decedat, dar si cand il incinereaza.

0 Shares
You May Also Like