Laptopuri refurbished sau second hand – ce este mai convenabil?

0 Shares
0
0
0

Daca ai ramas fara laptop functional si esti in cautarea unei alternative la unul nou si fara sa implice rate, imprumuturi si alte idei de acest fel, atunci ar fi bine sa te documentezi despre laptopurile second hand sau cele refurbished.

Exista magazine cu un astfel de profil. Asa descoperi si ca exista diferente de pret, deci ar fi bine sa intelegi si de ce. Second hand inseamna clar mana a doua, un produs utilizat, cu grad de uzura diferit. Sunt puse la vanzare, dar cu garantia ca au functionalitate desigur.

Cand vine vorba de laptopuri refurbished acestea au o alta poveste. Se refera la un grad de uzura mai mic, functionale 100%. Arata impecabil, aproape ca nu iti dai seama ca nu este nou.

Practic pot fi considerate produse care abia daca au deservit scopului si abia daca au fost folosite. Acestea sunt de obicei un pret mai ridicat, fata de variantele second hand, totusi mai rentabile decat cele noi din magazine.

Laptopuri de acest gen gasesti si la Laptopsecond-hand. Trebuie sa stii ca un astfel de deal este completat nu doar de pretul accesibil, ci si de garantia faptului ca produsul este bun. Vei gasi detaliat si in cadrul paginii lor oficiale care sunt avantajele celor care fac o astfel de achizitie.

Asadar, laptopurile sunt testate inainte de a fi oferite spre vanzare, au garantie de pana la 5 ani si functioneaza impecabil. Sunt destinate celor care lucreaza in domeniul business, intrucat au o configuratie solida. In gama lor de oferte se numara laptopuri de la branduri mari, Dell, HP printre altele.

Cunoaste-ti avantajele pana sa iei o decizie

Stii ca ai nevoie de o astfel de achizitie si iti cauti optiunile. Mai stii ca ai un buget anume si te orientezi dupa acesta. Decizia de a achizitiona un laptop refurbished sau second hand depinde de nevoia ta si de analizarea avantajelor pe care le ai un functie de caz.

Cele refurbished sunt intr-o stare tehnica buna, una estetica de asemenea si in unele cazuri sunt tipuri de laptopuri ce nu le vei gasi pe piata, eficiente, la un pret modic. Ai sansa de a achizitiona si un sistem de operare, pentru costuri minime. In functie de performanta acestuia, decizi si daca ai nevoie de asa ceva.

Laptopurile second hand pot fi ceva mai mult utilizate. Daca nu te deranjeaza mici defecte estetice, semne de uzura pana la urma, daca laptopul iti este de folos in scop personal si la activitati nu foarte complexe, alegi unul second hand. Gasesti de asemenea oferte de pret care te vor incanta.

Pentru ca multi inca nu au incredere totala in astfel de variante, Laptopsecond-hand.ro propune oferte complexe. Spre exemplu ai o oferta de schimb a laptopului defect, pe care il poti valorifica pentru achizitia unui alt echipament.

Un discount nesperat daca ne gandim ca nu ai avea ce face cu vechiul si defectul tau laptop. Poti face retur, poti cumula o comanda cu alte accesorii si obtii un pret mai bun. Toate detaliile le gasesti aici.

0 Shares
You May Also Like