Linii elegante: Ghid pentru a asorta o cămașă cu dungi într-un mod sofisticat

0 Shares
0
0
0

Ai în dulap o cămașă cu dungi și nu ești sigur cum să o asortezi? Alegerea corectă a pieselor vestimentare poate fi o provocare, mai ales când vine vorba despre o cămașă cu un design distinctiv. Însă, odată ce înțelegi câteva aspecte, vei putea să înfrunți această provocare cu încredere. În acest ghid, vei descoperi cum să asortezi o cămașă cu dungi într-un mod sofisticat, pentru a obține un look elegant și stilat în orice ocazie.

Iată de ce trebuie să ții cont pentru a obține o ținută stilată de fiecare dată

Culori și texturi potrivite

Atunci când alegi o cămașă cu dungi, este important să ții cont de culorile care se potrivesc cel mai bine cu dungi și să asamblezi un look elegant. Pentru o ținută office, poți alege o cămașă cu dungi subtile în nuanțe de albastru, alb sau gri și să o asortezi cu un sacou într-o singură culoare sau cu texturi subtile, cum ar fi scoarța de piersică sau tweed-ul. Dacă dorești un outfit casual, poți opta pentru dungi late, în culori vibrante, cum ar fi roșu, portocaliu sau verde, și să o asortezi cu o jachetă denim sau un pulover subțire.

Cămașa cu dungi și sacoul

Cămașa cu dungi poate fi asortată cu un sacou într-o singură culoare pentru a crea un efect simplu și elegant, însă trebuie să ții cont de cromatica folosită. O combinație clasică este alb-negru, iar amintirea unor legende ale Hollywood-ului, cum ar fi Frank Sinatra sau Cary Grant, vine să întărească ideea. Alternativ, poți alege să porți o cămașă cu dungi în tonuri de alb și albastru, asortată cu un sacou navy. Această combinație clasică este perfectă pentru întâlniri de business sau evenimente formale.

Pantalonii potriviți

Pentru a-ți completa ținuta, trebuie să asortezi pantalonii într-un mod agreabil. O soluție elegantă este să alegi o pereche de pantaloni albaștri, care să se potrivească perfect cu cămașa cu dungi și sacoul aferent. De asemenea, poți opta pentru pantaloni în nuanțe de gri sau maro, care să ofere un contrast plăcut cu cămașa ta cu dungi. În plus, dacă îți dorești ca materialul să fie unul calitativ, poți alege cămășile de bărbați de pe Massini.ro, site care îți pune la dispoziție o gamă vaiată de astfel de produse.

Accesorii subtile, dar elegante

Ținuta poate fi completată de accesorii discrete, dar cu o notă sofisticată. În primul rând, o pereche de pantofi de culoare maro sau negru ar merge perfect cu cămașa cu dungi și sacoul aferent. O altă idee este să genezi un look elegant, cu o batistă în buzunarul sacoului, în culori potrivite combinării. Dacă dorești un plus de eleganță, poți adăuga un ceas în aceeași nuanță cu pantofii și cureaua sau chiar câteva inele, completând astfel un outfit impresiv.

În concluzie, ghidul de mai sus este esențial atunci când vine vorba de asortarea unei cămăși cu dungi. Folosește acești patru pași pentru a obține un look sofisticat și elegant, care să se potrivească oricărei ocazii. Învață să asortezi culorile cu texturile, iar astfel vei obține un lool impecabil de fiecare dată.   

 

Sursă foto: Unsplash.com

0 Shares
You May Also Like