Magazin clasic sau site online de rochii?

0 Shares
0
0
0

Aceasta intrebare este pusa in ultimii 15-20 de ani, de cand Internetul a luat un foarte mare avant. Inainte de acesta vestimentatia putea fi gasita numai in magazinele clasice. O data cu dezvoltarea site-urilor pentru vestimentatie, atat masculina, cat si feminina, magazinele clasice au inceput sa piarda tot mai mult teren in favoarea online-ului. Apare intrebarea fireasca oare de ce?

De cele mai multe ori oamenii sunt conservatori si nu accepta cu usurinta schimbarile, dar daca sunt pusi in fata unor avantaje destul de mari trec peste aceste lucruri cu foarte mare usurinta. Dar sa vedem care ar fi pe scurt diferentele dintre cele doua tipuri de magazine cele clasice si cele online.

In primul rand, un magazin clasic are nevoie de un spatiu mare de depozitare si expunere care bineinteles are o chirie pe masura. La o asemenea expunere a marfii este necesar un numar destul de mare de angajati care sa va consilieze in momentul achizitionarii acesteia. Apoi este vorba si de timpul pierdut de dumneavoastra pentru cautarea rochiei perfecte.

Marele avantaj este ca odata gasita o veti proba si gata, este achizitionata, fara sa mai asteptati livrarea acesteia in cateva zile. Bineinteles ca si site-urile care comercializeaza rochii au mari avantaje. In primul rand, nefiind nevoie de un spatiu de expunere foarte mare atunci si chiria este mult mai mica sau chiar inexistenta in anumite situatii.

Practic este nevoie doar de un spatiu redus in care sa isi desfasoare activitatea putinii angajati ai magazinului. Deci pretul rochiei mult visate este mult mai redus in comparatie cu al celei din magazinul clasic. Totodata scapati si de drumul obositor prin magazine cautand practic online produsul fara mari eforturi.

Dezavantajele sunt legate de intarzierea curierului si totodata de faptul ca rochia nu poate fi probata decat dupa cateva zile existand riscul sa fie returnata din diverse motive si sa nu mai o puteti avea la evenimentul preconizat. De aceea trebuie sa cantariti bine avantajele si dezavantajele celor doua tipuri de magazine. Foarte multe femei prefera site-urile online pentru avantajele expuse mai sus.

Dintre acestea se remarca in mod deosebit Dukessa.ro. Acesta are in oferta sa numeroase produse de vestimentatie feminina care sunt comercializate la preturi pentru toate buzunarele. Rochiile reprezinta un produs extrem de apreciat al site-ului. Sunt comercializate numeroase modele de rochii cum ar fi: rochii elegante, rochii de seara, rochii de seara lungi, rochii de seara scurte, rochii de club, rochii de zi.

Fiecare dintre aceste rochii au farmecul si eleganta lor, asa ca au numeroase cliente care isi doresc in mod special un anumit model de rochie. Un alt produs care este foarte apreciat de catre clientele magazinului este salopeta, care poate fi folosita in multe situatii. Nu trebuie sa omitem nici bluzele care sunt oferite intr-o bogata cromatica de culori.

Multe femei cele mai multe de varsta tanara sau medie prefera tot mai des pantalonii, aceasta vestimentatie fiind potrivita extrem de bine cu personalitatea lor. Deci recomandarea noastra este sa vizitati cu incredere site-ul Dukessa.ro in vederea alegerii vestimentatiei dorite.

0 Shares
You May Also Like