Obiective turistice in zona Bran – Moeciu

0 Shares
0
0
0

Judetul Brasov este unul dintre cele mai frumoase din tara datorita peisajelor sale si datorita obiectivelor turistice pe care le puteti descoperi in aceasta zona a tarii.

In fiecare an, o multime de turisti romani si straini viziteaza atat orasul Brasov cat si imprejurimile, iar aici facem referire la zona turistica Bran – Moeciu, asa ca in cele ce urmeaza veti descoperi cateva dintre cele mai importante locuri pe care le puteti vizita in zona, nu inainte de a va recomanda sa optati pentru cazare Brandeberg Brasov pentru a avea parte de cea mai frumoasa vacanta.

Cascada “La Chisatoarea” din Bran Moieciu, Romania

Rezervatie biogeologica care se afla pe drumul ce uneste Moieciu de Jos cu Moieciu de Sus este un punct de atractie al zonei. Pe malul Paraului Turcu tasnesc din perete 2 fire de apa care se revarsa in cascade de 15-20 m.

Pestera Dambovicioarei

Bran Moieciu, Romania

Pestera Dambovicioarei care este situata in zona carstica a culoarului Rucar-Bran reprezinta deasemenea un obiectiv turistic din zona Bran – Moieciu, aceasta fiind una din cele mai dezvoltate pesteri din tara. S-a format in calcarele Masivului Piatra Craiului, si a aparut datorita actiunii apelor paraului Damboviciarei, a carui vale se gaseste la cativa metri in aval.

Partiile De Ski Din Bran

Localizata pe Valea Portii Bran, la o distanta de aproximativ 4 km de Castelul Bran si avand o lungime de 650m si o diferenta de nivel de 145m, partia Zanoaga cu siguranta este un punct de atractie al zonei pe timpul iernii si se adreseaza in special incepatorilor si schiorilor de nivel mediu.

Castelul Bran

Fara doar si poate, cel mai important obiectiv turistic din zona este Castelul Bran, vizitat anual de mii de turisti straini. Acesta este aflat la granita dintre Tara Romaneasca si Transilvania, si este cunoscut publicului strain in special, sub denumirea de Castelul lui Dracula. Aceasta este si principalul motiv pentru care foarte multi turisti straini viziteaza castelul in fiecare an.

Cetatea Rasnov

Cetatea Rasnov care este una foarte veche, din orasul cu acelasi nume, este probabil cea mai bine pastrata cetate din Transilvania, si a fost construita de catre localnici in secolele 13 si 14, pentru a se apara de tatari.

Pestera cu lilieci Moieciu

Aceasta pestera reprezinta un alt obiectiv turistic interesant al zonei, si se afla la o distanta de numai 5 km de comuna Moieciu. Pestera se afla pe versantul estic al dealului Bisericii, la o altitudine de 950m, in partea nord – vestica a platformei branului.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante obiective turistice pe care puteti sa le vizitati in zona Brasovului. Deasemenea, mai pot fi vizitate satele din zona.

Puteti sa va cazati la Brandenberg, iar apoi dupa ce va instalati in camere aveti posibilitatea de a incepe sa vizitati imprejurimile, sau puteti sa cautati mai intai informatii despre locurile pe care urmeaza sa le vizitati.

Cat despre cazare, veti avea parte de camere rustice cu adevarat deosebite, iar mancarea pe care o veti savura la restaurant Brandenberg cu siguranta va fi pe placul dvs.

0 Shares
You May Also Like